Самий перший конкурс тут
Далі другий тут
Потім третій ось
Читайте теми, фотозвіти дивіться. Все дуже хвилююче та приємно.
Я уже 2 дня читаю отчёты по прошлым конкурсам- обменам! И тихо белой завистью завидую. Какое настроение! Какие все умнички! Хочется праздника!
Наш конкурс це можливість весело провести час у колі форумчан -друзів та познайомитися ближче з ким не дуже спілкувалися, а також вдалий привід проявити турботу і порадувати їх подарунками. Чимось, що не просто сподобається, але і принесе користь, усякий раз нагадуючи їм про вас протягом довгих років.
Це приємні клопоти, до яких краще готуватися заздалегідь.
Я боюсь пропустить начало😳
Как узнать что и когда?
Заглядыввй в тему. Ждем анкету.
Ура, я тоже хочу участвовать! А то хочется праздника!
Ой, скорей, скорей уже! Нетерпится прям Ощущение праздника все ближе и ближе
Посиділа я тут, покумекала , так, я не програміст і з програмами я на “Ви”
, але логічне мислення працює
, поклацала кнопочками на комп’ютері і ось
Анкета для реєстрації участників в святковій грі “Обмін подарунками 2020”
То ж об’являється реєстрація учасників до 20.11.2020року. І не забуваємо що приймаюти участь можуть
То що, погнали?
Реєструватися.
Жеребкування буде 21-22.11.2020р.
Тут небольшая проблемка получается с заполнением. Основные поля не заполняются!
Я підкоригувала. Пробуйте, заповнюйте, критикуйте та допомагайте порадою. І все у нас вийде.
ЮХУУУУУУУ! Погнали
Я уже… девочки давайте активней, и у нас останется время для подбора подарков!
Я уже! Я уже!
Тааак, я вас бачу. Вже все компонується у табличку. Це виявляється ТАК цікаво. Відкриваю для себе нові можливості. Юхуууу.
Я зараз як мала дитина радію
Тільки я розумію, що раз ми на форумі козовод, то й хоббі у всих більш менш схожі, а може у когось є якась мрія, може хтось чимось давно- давно займався (малював, ліпив тощо. (для прикладу) а зараз треба лише поштовх для розвитку нової, або давно забутої справи, хоббі. Згадуйте та пишіть у анкеті, а то у всих все одне й теж. Кози, сир. Думайте дайте простір для фантазій.
Шановні учасники, у розділі, де вказуєте номер відділення НП або поштового відділення пишіть будь ласка МІСТО/адресу, бо забуваєте.
Я не вказала місто! Виправишь?
Я дуже поспішала
Звичайно, але попереджаю тих, хто буде заповнювати анкету далі.