Новогодний обмен подарками 2018-2019 г

Мне пришло мне пришло
Заберет муж
Посылочка с Харькова :smiling_face_with_three_hearts:
Я уехала на ярмарку)))

8 лайков

І я відправила сьогодні подарунок. Сказать,що хвилююся,то нічого не сксзать. А хвилююсь тому,що я по натурі не сурйозна, люблю приколи. А от мій одарюваний ,слідкуючи за ним по форуму,мені здався дуже серйозною людиною. Але надіюсь,що мій подарунок сподобається ,трішки сурйозний,трішки з гумором. Одне хочу попросить мого одарюваного,я сировар не опитний,але мені захотілось положить трішки сиру,мені він сподобався. А от коли неудачно доіде,або не сподобається тобі мій сир ,викинь собакам і не показуй всім,щоб мені не було стидно,:blush:я не обіжусь. І посліднє ,складала посилочку від душі і з любов’ю.:hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::kissing_closed_eyes::rose::rose::rose:

18 лайков

І я така ж…

І це про мене…я теж поклала свого сиру трішки.

6 лайков

Я ще із курсів замітила,що в нас багато однакового, може ми далекі сестри.:grin::kissing_heart:

5 лайков

А я свой подарок заканчиваю сегодня. И ещё один заканчиваю. Думаю, что сегодня отправлю. Ну и жду конечно своего. Але його немаэ поки ще.
Я без приколов, но и к ним готова. Главное, чтобы без жертв :wink:

12 лайков

Мій сьогодні повинні отримати, а я чекатиму до суботи, а може й довше. :thinking: Хвилювання зростає. Сьогодні на пошті усіх замучила :
-“Мені там нічого не прийшло”.

• “Ні”.
  • “Точно? Може ви погано подивилися?”
  • " Та немає тобі нічого, йди звідси" :yum:
9 лайков

Наташ, я не проти рідства…тільки “За”

1 лайк

Ну все і поріднились.:tropical_drink:

2 лайка

Кажется и мне пришло на НП. Смс получила. Сегодня не заберу точно, завтра тоже под вопросом. Я, как всегда, собираюсь завтра ехать, а получится через три дня.

9 лайков

Наконец-то я собрала посылку , Маленький набор молодого сыровара ))) и кое-что для новогоднего стола ! Но отправлю завтра , сейчас подписываю открытку !

11 лайков

Лада…только без ошибок…пожалуйста…но с юмором… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 лайк

Блін,коли ж уже щось напише моя обдарована. Невже не сподобалось :sob::sob::sob:

5 лайков

Ксюша, а Ви впевнені, що вона вже отримала подаруночок?

1 лайк

Я ще не отимала…ні подарунка…ні повідомлення, що він мене вже чекає…це так…для інформації.

Я ще чекаю.

2 лайка

Та ні,але посилочка прийшла іще вчора

Не стоит волноваться! Может нет возможности забрать. Мало ли :thinking:
Все забереться и понравится :star_struck:

3 лайка

:stuck_out_tongue_winking_eye: корректор в помощь … потому что нельзя одновременно сидеть на козоводе , разговаривать с мужем , подключать ялинку , варить узвар , писать открытку , разговаривать по телефону с дочкой , а по скайпу с мамой )))

9 лайков

Я тоже ещё жду. А отправляла свой и спросила в отделении про себя, нет ли мне посылочки – Нет! – а может идет? :laughing: – Нет! :worried:
Эх печалька!
Ждуууу :kissing_heart:

3 лайка

Вижу, моя Одариваемая здесь переживает. Отправила вчера, почти по расписанию. С открыточкой похожий напряг, но думаю, что листочек школьной тетрадки не очень расстроит, но собирала от души. Паковала, больше беспокоясь за сохранность, чем за эстетику, зная беспардонность работников почты. Не хочется никому портить настроение ожидания, но у меня были эксцессы и не раз как с УП так и с НП. Так что я старалась упаковать так, чтоб никакие штурханчики не испортили настроения.Но просьба: пожалуйста, на фото покажите респектабельно, чтоб не подумали, что я криворучка.

13 лайков

Блин…прямо Юлий Цезарь…молодец…мы, козоводы, круче… :heart_eyes:

3 лайка