подаю заявки на призи
2
Подаю заявку на призи!
3
Подаю заявку на розіграш ціх призів за Аню @Anna88. Так можна? Їі знову не має щось довго
якщо мій пост виграє, вона може їх забрати.
А якщо хтось знає, як з нею зв’язатися, то треба їй подзвонити
Спасибо всем. В дороге и не везде есть интернет да и времени заглянуть. Подаю заявку
4
Приймаю участь в розіграші фартуха і ошийників.
5
Дякую за привітання)
подаю заявку на участие )
6
Витаю всіх переможців з перемогою,виграні призи нехай принесуть Вам тільки позитивні емоції,породисті кізочки нехай подарують прибуток,і нівякому разі не розчарують Вас та Ваші сподівання.
Поздравляем номер 4 Анна @Anna88 прекрасным фартушком
А Вас Слава 6 @slavko.okay поздравляем с ошейничками!
Вітаю переможців з призами.
Хвилювались, що пропустили розіграші перших призів і виграли таку потрібну річ.
Ничего себе, класс, никогда не везло в розыгрышах) спасибо большое, за конкурс и возможность выиграть) не пожалел, что зарегистрировался, у вас очень классный форум)
Вітаю усіх з перемогою! Дякую організаторам і спонсорам за гарний настрій!
Вітаю всіх переможців з такими чудовими призами)
Як я розумію, номер 4 у Анни (Anna88), тому фартушок поїде до її козлика. Вітаю всіх переможців!
Вітання переможцям!
Запрошую переможців останнього розіграшу у приватні повідомлення
Йехууу…я победительница в розыгрыше Спасибо тем кто за меня болел. Я так рада, что слов нет передать свое отличное настроение. Спасибо форумчанам, что подавали заявку и искали меня
Так дійсно. Це я наплутала. Пишу Анна, а сама одним глазом на Анатолія … … скоро весна напевно …nа ночі безсонні дають про себе знати.
Тож перпрошую. Під відео виправила помилку.
Номер 4 Анна @Anna88 виграла фартушок, вибачаюсь що наплутала, прийміть мої щирі вітання!
Дякую, дочекалась
Поздравляю победителей с очень класными и ценными подарками!