Як гарно, а у нас немає, а діти чекають.
Класно , Зоя ви молодець! А до мене сьогодні козлик їде, а мені мама каже в тебе ж є один, що ти з ними робитимеш?
Як гарно, а у нас немає, а діти чекають.
Класно , Зоя ви молодець! А до мене сьогодні козлик їде, а мені мама каже в тебе ж є один, що ти з ними робитимеш?
Щойно йшла, то сусідський хлопчик ліпив снігову башту У нас падає цілий день, але майже вслід тане.
Ух,ты с первым снегом. У нас сегодня была настоящая весна, а так хочется к новому году снежка,для настроения.
Вітаю! Це справжній подарунок до Нового Року! А звідки пацан?
Наташа, скажи мамі, що зараз модно по кілька козлів в господарстві тримати. У мене самої 2-3 щороку живе (це без власних шашличків)
Від Лади, ваш онучок . Про моду я поки мовчу, я й так в передовиках, всі сусіди кіз рахують.
Нехай краще вошей в себе рахують!
Ой,Інна,але й насмішили!
Как точно подмечено. У меня даже голова болеть перестала.
Таничка а под окном еще и альпийка пристроилась.
Ну, альпійки,Олю, не так часто на форумі зустрічаються.Здається, вони тут в меншості.
До речі, про породи.На днях читала статтю про породи кіз в Німеччинні.І там було написано, що найпоширеніша порода -‘‘німецька благородна’’.Це я так дослівно з німецької переклала. А потім знов не могла заснути, бо думала, чи це те саме ,що й у нас ,дворянська коза’’ Треба припиняти з такими темами проти ночі
Знов заглянула до Вашої господарки. Беру свої слова назад
Ще до Люди @Mila_koza заглянь, у неї на фермі також альпійочки живуть
Да у меня в этом году будет надеюсь много от 50% до 100% практически все будут в продаже, 50% будут от таких козок, что боюсь не удержусь сама на пару. И кстати можно будет семейство подобрать ) есть неродственные линии… так что ждём ) Новости по альпийцем будут на страничке Наши Альпийцы. Настоящий Дом.
Люда, у тебя, наверное, самое большое альпийское сообщество из всех форумчан)
У меня тоже есть альпийка… одна переехала к Кате, а вторая у меня…
Полезла смотреть… ааа, такой странички пока нет, от я смешная…
Ой, Люда!У Вас там така краса, аж очі розбігаються І то ще я тільки маленьку частинку роздивитись встигла:goat:
Страничка есть уже )
Таня, спи спокійно бо нашій дворянській козі дуже далеко до німецької благородної. Я не спец в зааненцях але мені здається вони мають щось спільне. Дівчата мене виправлять. якшо помиляюсь