Можно ли козам амброзию?

Здравствуйте как у вас дела? Можно ли пустить козы где амброзия?

2 лайка

Абдул, здравствуйте! Вы уже на Украине или дома? У меня козы, когда идут домой с поля любят скубнуть амброзию. Увидела у вас сад фундука и мечтаю засадить у себя фундуком 2 га. Подскажите пожалуйста как правильно посадить его и выращивать. :seedling: :seedling: :seedling: :slightly_smiling_face:

1 лайк

У нас на кировоградщине козы ели амброзию. Нормально всё было.

1 лайк

Особенно когда оцветает и появляются семена очень любят :yum:

1 лайк

Мои любят есть амброзию,никаких негативных последствий не наблюдала

Когда козы едят это растение, думала так себе, у кого аллергия на амброзию нужно пить козье молочко после нее :wink: :slightly_smiling_face:

2 лайка

Думаю лучше не надо.

1 лайк

Якщо є офіційна теорія про гіпосенсибілізацію за допомогою малих доз алергена сублінгвально або інєнеційно, і дагі про зменшення полінозів при вчиванні місцевого забрусу, то така думка не позбавлена рації.

Забрус допомагає від алергії тим, що лікує печінку.

Чула, ще версію, що бджола під крищечку кладе трохи пилку, якщо забрус місцевий то і пилок буде місцевих видів, які, можливо псують життя

Я знаю, що є люди з харчовою алергією на куряче мясо, одночасно в них алергія і на інєкційні біопрепарати, що містять курячий білок.

1 лайк

При гіпосенсибілізуючій терапії дають мікродози і потім збільшують. Ніби то, при цьому на IgE, які спричинюють аллергічні ефекти іде напрацювання організмом IgG і наступає зменшення проявів і ремісія.

1 лайк

Спасибо большое за ответы

1 лайк

Да амброзию козы люблять