Можно ли козам амброзию?

Здравствуйте как у вас дела? Можно ли пустить козы где амброзия?

2 лайка

Абдул, здравствуйте! Вы уже на Украине или дома? У меня козы, когда идут домой с поля любят скубнуть амброзию. Увидела у вас сад фундука и мечтаю засадить у себя фундуком 2 га. Подскажите пожалуйста как правильно посадить его и выращивать. :seedling: :seedling: :seedling: :slightly_smiling_face:

1 лайк

У нас на кировоградщине козы ели амброзию. Нормально всё было.

2 лайка

Особенно когда оцветает и появляются семена очень любят :yum:

1 лайк

Мои любят есть амброзию,никаких негативных последствий не наблюдала

Когда козы едят это растение, думала так себе, у кого аллергия на амброзию нужно пить козье молочко после нее :wink: :slightly_smiling_face:

3 лайка

Думаю лучше не надо.

1 лайк

Якщо є офіційна теорія про гіпосенсибілізацію за допомогою малих доз алергена сублінгвально або інєнеційно, і дагі про зменшення полінозів при вчиванні місцевого забрусу, то така думка не позбавлена рації.

1 лайк

Забрус допомагає від алергії тим, що лікує печінку.

Чула, ще версію, що бджола під крищечку кладе трохи пилку, якщо забрус місцевий то і пилок буде місцевих видів, які, можливо псують життя

1 лайк

Я знаю, що є люди з харчовою алергією на куряче мясо, одночасно в них алергія і на інєкційні біопрепарати, що містять курячий білок.

1 лайк

При гіпосенсибілізуючій терапії дають мікродози і потім збільшують. Ніби то, при цьому на IgE, які спричинюють аллергічні ефекти іде напрацювання організмом IgG і наступає зменшення проявів і ремісія.

2 лайка

Спасибо большое за ответы

1 лайк

Да амброзию козы люблять

Дякую за тему . Одним питанням менше .