Я бы для печени давала лучше эссенциале. Или проколола бы тиопротектин.
Сьогодні вже три дня без рвот почав краще їсти. Даю есенсціале , зміни суть на краще. Питання Азидин скільки дає захист від повторного інфікування? До Осені є захист ?Чи є шось дієве крім сімпарики?
А людський тіатризолін підійде ?
Не розумію тіатризолін людський коштує 340 гр. А тиопротектин в ветеринарний 90гр. тот же состав таже компания и 2.5 % в чому разниця. Чи життя людини май цінять? Но це таке…
Бо внас в селі є медаптека. Дещо можна давати и собакам якщо по составу підходить ?
Азидин защищает около месяца, а по практике других около 14 дней, собаку обязательно нужно обрабатывать хотя бы каплями, в течении всего года, раз в 3-4 недели (зависимо от того какие капли и какая ситуация с клещами ).
К сожалению, не знаю, не знакома с этим препаратом. И гугл его не находит. Предлагает “тиотриазолин”
Если речь идёт о тиотриазолине, то это совершенно разные препараты. Этот -
кардиологический, а тиопротектин - гепатопротектор.
Все вірно , ТИОПРОТЕКТИН потрібен для відновлення печінки собаки . Коли мої берняхи хворіли на піроплазмоз , то після уколів пиростопу від самої зарази , ми кололи тиопротектин . Бачила також його у таблетках . Гарний препарат . Але якщо немає змоги купити його , то потрібно довгим курсом ( хоча б 1 місяць ) давати тричі на день по таблетці карсилу людського .
Моя собачка вже ість норму,граєся активна. я думаю більше на печінку достатньо вона принимала . Тепер мене цікавить захист Почитав інет. і деяку літературу буду вибирати каплі. якщо хтось підскаже якими краще буду радий. Буду вибирати між пропоскуром і фипронил діючі речовини. Або який виробник надійний . Пишіть будьласка всі хто чим користуєся
Рада з Вами разом за Ельзу!
Фіпроніл раніше діяв,а зараз ніхто з ветів кого я питала його не радить, чи кліщі змінилися, чи препарати.
Ми беремо каплі Хелп, діюча речовина імідоклоприд.
Є фото на малу собаку піпєтка, такі самі є і на вагу 40 кг.
Можна ще паралельно одягти нашийника з іншою діючою речовиною. Але нашийники не на довго дієві, десь 3 місяці кажуть , але поки самий сезон цих кліщів.
Теж є різні за складом (є і с пропоскуром) і ціною.
Теж буду чекати хто же з козоводів власників собак що напише, чим користуєтесь. Бо це таке важливе питання і болюче!
Хорошо, что ваша подружка пошла на поправку)
Мы своим капаем капли на холку “Golden Defence” или “Extra safe” от Palladium (фиолетовая упаковка). Капаем раз в 1-3мес, смотря какое кол-во клещей в определённый сезон. Года 2-3 пользуемся, всё в порядке, все нормально себя чувствуют, никто не болел