Він кричить лише коли Вас бачить? Якщо так, я думаю треба вияснити причину того крику. І М Х О
дорослих до кізоньок водила а він ще не гуляв а хоче жениться і на мене дивиться теж вирищить бо молоді кізоньки зриваються співають
Он у вас один сидит? Думаю ему скучно. Мои сидят вдвоём, им на всех наплевать, если только девочки не гуляют…
или он вам на что-то жалуется!
Так йому вже місяців 8-9.я б виділила цому парочку наречених.Мій козлик в шість місяців справився з поставленим завданням з першого разу
.дівчата(їх 2) не перегулювали.Правда.після того ще місяця півтора поливався.і покрикував.поки заспокоївся.А так і я б кричала.якби женихи під боком були.а мама не пускала ![]()
справа в тому що цапків у мене 6 всі разом апартаменти в них великі і вигул а те що хоче гулять то правда всі кізоньки відгуляли остались ті що в цьому році покриваться не будуть хоть і просяться хай підростуть . Я коли його забрала від мамки теж кричав особливо як дойка але йому давала по 500 гр. утром і вечером то заспокоївся .Годувала до 5 місяців .Такий гарний кавалер тільки скандальний між собою дружні а що робить не знаю
Кожен день заглядаю у форум а сама писать не наважуюсь ноутбук дуже старий а з телефоном до сих пір не здружилась та і часу нема. Хлопці поіхали до сестрички в Тбілісі а чоловік на операцію лягає грижа вилізла. От і приходиться самій поратись. Що і спина мокра. Дівчатка дивлюсь у всих фурмочан гарні ярочки а я переживаю може щось не так є великі але є і малі до 30 кг особливо ламанчі. Низенькі. Та і батько іхній десь 60 кг. не більше і низький. Підозрюю що хтось був із карликів. А може я щось не так роблю. Зерно даю десь по 650 гр. в день і у них залишається сіно в волю водичка свіжа теж не холодна добавляю вітаміни іноді колю вітаміни якщо бачу що не зовсім гарний аппетит. А один недостаток нема овощів. Цей рік у нас не врожайний а купувати. Купило затупило. Отримала пенсію то все потратила на вітаміни дещо уколи антибіотики і котам і собакам від паразитів внутрішніх і зовнішніх. Підскажіть погано годую чи справді міні попали
Люда, скорей всего - генетика… Мои ярки в этом году с начала лета без зерновых были, самая маленькая сейчас - Мурашка, по обмерам вес 56кг, а сильно беременная Далида - 68, а козлы так больше 90 кг - но они уже взрослые почти по 2 года. Карликовые козочки - 27 и 28 кг, 9 месяцев. зерна получают по 150 гр в день, и то могут не доесть
Да я так і зрозуміла вірніше догадувалась що це попали карликові кізоньки ламанчульки приблизно даже дорослі 30 кг 2 особи уже дояться а козиняток привели по півтора кг. Молока приблизно по півтори лвтри точно не міряла бо дітки під козочками жваві з гарним аппетитом. А молоко жирне варила сир учора назбирала 4 літри виход 660 гр. І рікоти 270 гр. Сама здивувалась
Люда, ну я считаю - тебе повезло! Говорт, у минисов молоко намного вкуснее
Мне эти козочки миники достались бесплатно женщина уменьшала свое хозяйство и просто до тех что я купила заанок кстати удивили тоже 5 лит. молочка козлика купила ламанчи и ламанчульки миники только она не сказала что мелкие я думала вырастут. А телефон к большущему сожалению потерян вернее мой телефон или карточка стер все телефоны и востановить я не смогла. Искала на обьявлениях олх думала будет выставлять но не нашла но она собиралась все распродать и уехать в россию она родом от туда с якутии и коз в свое время привозила с россии. Я сфоткаю покажу мелкоту но вымячко очень красивое как по два маленьких арбузика и очень недные мазухи
В мене теж в цьому році скрута з овочами.ще й кормовий буряк полінувалась сіяти. Але добре.що й не сіяла - хто садив.то вродили хвостики. Купила жому гранульованого. ще й легше - не треба тягатись з мішками.
Я не заморочуюсь бо фінансів нема син возе раз на тиждень привозе сосну але вони більше стовбури люблять а гілки не дуже. Нічого потерплять може трохи після нового року з грошима буде леше то щось буду куплять
Люда, как Ваша козочка на которой бревно упало?
не отписывалась ждала конечного результата я думаю что все будет хорошо головой мотает во все стороны передние ножки хорошо а на задних как поставлю еще дрожат кушает все .я думаю все обойдется как поправится сфотографирую она очень смешная по окрасу. очень очень признательна нашим ветам за консультацию.форум это сила всем здоровья
Люда терпения вам и сил, а козюличке скорейшего выздоровления.
только что от нее немного ходит но не уверенно все таки после травмы и 4 суток лежала но я рада все будет хорошо.они мне как дети.очень люблю всех.но немного буду уменьшать стадо сыновья идут на работу муж плохо чувствует себя и я инвалид спина мучает и если задумаюсь то не представляю кого продать. я если бы жила возле леса или на краю села то не заморачивалась бы еще открыла бы приют для животных как же жалко всех и лечить люблю особенно когда выхаживаю радуюсь как ребенок
Людочка яка ви молодець
Ну й добре, що все минулося.

одела майку что бы сиськи оставили в покое но не ткт то было
Капочка ярочка извените но фотограф с меня никакой стоит зайти все уеловаеи лезут и сфоткатб не полксаетмя