Милыны козочки в Степанках

Він кричить лише коли Вас бачить? Якщо так, я думаю треба вияснити причину того крику. І М Х О

дорослих до кізоньок водила а він ще не гуляв а хоче жениться і на мене дивиться теж вирищить бо молоді кізоньки зриваються співають

Он у вас один сидит? Думаю ему скучно. Мои сидят вдвоём, им на всех наплевать, если только девочки не гуляют…
или он вам на что-то жалуется!

3 лайка

Так йому вже місяців 8-9.я б виділила цому парочку наречених.Мій козлик в шість місяців справився з поставленим завданням з першого разу :wink:.дівчата(їх 2) не перегулювали.Правда.після того ще місяця півтора поливався.і покрикував.поки заспокоївся.А так і я б кричала.якби женихи під боком були.а мама не пускала :smile:

5 лайков

справа в тому що цапків у мене 6 всі разом апартаменти в них великі і вигул а те що хоче гулять то правда всі кізоньки відгуляли остались ті що в цьому році покриваться не будуть хоть і просяться хай підростуть . Я коли його забрала від мамки теж кричав особливо як дойка але йому давала по 500 гр. утром і вечером то заспокоївся .Годувала до 5 місяців .Такий гарний кавалер тільки скандальний між собою дружні а що робить не знаю

Кожен день заглядаю у форум а сама писать не наважуюсь ноутбук дуже старий а з телефоном до сих пір не здружилась та і часу нема. Хлопці поіхали до сестрички в Тбілісі а чоловік на операцію лягає грижа вилізла. От і приходиться самій поратись. Що і спина мокра. Дівчатка дивлюсь у всих фурмочан гарні ярочки а я переживаю може щось не так є великі але є і малі до 30 кг особливо ламанчі. Низенькі. Та і батько іхній десь 60 кг. не більше і низький. Підозрюю що хтось був із карликів. А може я щось не так роблю. Зерно даю десь по 650 гр. в день і у них залишається сіно в волю водичка свіжа теж не холодна добавляю вітаміни іноді колю вітаміни якщо бачу що не зовсім гарний аппетит. А один недостаток нема овощів. Цей рік у нас не врожайний а купувати. Купило затупило. Отримала пенсію то все потратила на вітаміни дещо уколи антибіотики і котам і собакам від паразитів внутрішніх і зовнішніх. Підскажіть погано годую чи справді міні попали

Люда, скорей всего - генетика… Мои ярки в этом году с начала лета без зерновых были, самая маленькая сейчас - Мурашка, по обмерам вес 56кг, а сильно беременная Далида - 68, а козлы так больше 90 кг - но они уже взрослые почти по 2 года. Карликовые козочки - 27 и 28 кг, 9 месяцев. зерна получают по 150 гр в день, и то могут не доесть

2 лайка

Да я так і зрозуміла вірніше догадувалась що це попали карликові кізоньки ламанчульки приблизно даже дорослі 30 кг 2 особи уже дояться а козиняток привели по півтора кг. Молока приблизно по півтори лвтри точно не міряла бо дітки під козочками жваві з гарним аппетитом. А молоко жирне варила сир учора назбирала 4 літри виход 660 гр. І рікоти 270 гр. Сама здивувалась

1 лайк

Люда, ну я считаю - тебе повезло! Говорт, у минисов молоко намного вкуснее

1 лайк

Мне эти козочки миники достались бесплатно женщина уменьшала свое хозяйство и просто до тех что я купила заанок кстати удивили тоже 5 лит. молочка козлика купила ламанчи и ламанчульки миники только она не сказала что мелкие я думала вырастут. А телефон к большущему сожалению потерян вернее мой телефон или карточка стер все телефоны и востановить я не смогла. Искала на обьявлениях олх думала будет выставлять но не нашла но она собиралась все распродать и уехать в россию она родом от туда с якутии и коз в свое время привозила с россии. Я сфоткаю покажу мелкоту но вымячко очень красивое как по два маленьких арбузика и очень недные мазухи

4 лайка

В мене теж в цьому році скрута з овочами.ще й кормовий буряк полінувалась сіяти. Але добре.що й не сіяла - хто садив.то вродили хвостики. Купила жому гранульованого. ще й легше - не треба тягатись з мішками.

5 лайков

Я не заморочуюсь бо фінансів нема син возе раз на тиждень привозе сосну але вони більше стовбури люблять а гілки не дуже. Нічого потерплять може трохи після нового року з грошима буде леше то щось буду куплять

Люда, как Ваша козочка на которой бревно упало?

1 лайк

не отписывалась ждала конечного результата я думаю что все будет хорошо головой мотает во все стороны передние ножки хорошо а на задних как поставлю еще дрожат кушает все .я думаю все обойдется как поправится сфотографирую она очень смешная по окрасу. очень очень признательна нашим ветам за консультацию.форум это сила всем здоровья

4 лайка

Люда терпения вам и сил, а козюличке скорейшего выздоровления.

2 лайка

только что от нее немного ходит но не уверенно все таки после травмы и 4 суток лежала но я рада все будет хорошо.они мне как дети.очень люблю всех.но немного буду уменьшать стадо сыновья идут на работу муж плохо чувствует себя и я инвалид спина мучает и если задумаюсь то не представляю кого продать. я если бы жила возле леса или на краю села то не заморачивалась бы еще открыла бы приют для животных как же жалко всех и лечить люблю особенно когда выхаживаю радуюсь как ребенок

7 лайков

Людочка яка ви молодець

2 лайка

это козочка которкю придавило бегает с подркжками балуется

10 лайков

Ну й добре, що все минулося.

2 лайка

это Майя с своими детками гномикиinbound95655499 одела майку что бы сиськи оставили в покое но не ткт то былоinbound-1185864687 Капочка ярочка извените но фотограф с меня никакой стоит зайти все уеловаеи лезут и сфоткатб не полксаетмя

11 лайков