Невже це рентабильно?? https://youtu.be/SyA96QjWZP4?si=V9GoTorNrWg6f5oJ
Можливо і у нас щось подібне було б вигідне?? Чи тут кроші якихось фондів?
Ну, она ж там четко говорит, что в Бельгии, чтобы содержать хозяйство, нужно быть достаточно богатым. Однозначно, финансы откуда-то заходят.
Ні. Вона там каже це стосовно домашнього присадибного господарства. А не як не про ферми як бізнес проєкти. Це велика різниця.
На відео показано верхівку айсберга, про весь господарський та виробничий процес не розказано
У нас щось подібне було не те щоб вигідне, скоріше самоокупаєме + трішечки зверху, на хліб з маслом ( без ікри ) , але у комплексі із виробництвом продуктів, їх торгівлею, тощо… або власним ресторанчиком, і все одно трималося на ентузіазмі і фанатах своєї справи.
Я в пошуках своєї майбутньої кози натрапила на продавця в області, який продає молоко й кіз, і для всіх, хто приїде за тим молоком, пропонує екскурсію по господарству і спілкування з козенятами. Щось на зразок контактного зоопарку. Звичайно, там не такий розмах , як на відео, але страшенно цікаво.
Завтра дзвонитиму, щоб з’їздити з дитиною. І з прицілом на купівлю в нього пізніше кізоньки. І сіна, бо він його теж продає з доставкою. А потім колись іще козла… коротше кажучи, завтра дзвонитиму. Якщо з’їздимо, розповім) і якщо дозволять, нароблю фото.
Кози в нього англонубійці, ламанча і по-моєму альпійські.
О, до речі) він не тільки продає кіз, а й здає в оренду. По одній і ціле стадо) Дуже дивно
У нас есть на форуме где-то тема в отношении аренды коз. Большинство высказало мнение, что это достаточно опасно. Ну и, добавлю - это как нужно не любить коз, чтобы сдавать их в аренду!
У такого человека я бы не покупала коз.
А вот и она, нашла
Поїдемо подивимося, що там і як
Доброго вечора всім) Ну ось, питання щодо цього продавця відпало само собою. Я подзвонила, а він за кордоном, за козами наглядають інші люди. Він готовий через них продати мені козу, але мені ж зараз не це потрібно. Щось не щастить мені з пошуками)
А Вы в каком регионе находитесь? У нас же форумчане по всех Украине.
Чернівці) Відповіли нарешті заводчики камерунських кізок. Я вже думала, що і вони виїхали) Перечитала про всі породи, всі класні, але ось як тих камеруннів бачу, ну гріє😍 І ось відповіли мені, є, продають) сподіваюся що на весну в них будуть)
В мене теж мрія-камерунки.Подивимося,коли здісниться.