ЛПХ "Афродита"

13 лайков

. Домашній маршмелоу

26 лайков

Свєта, відкривай тему зі своїми рецептами…хоча…ні…ми ж схуднути всі намагаємося.

Хоча рецептом поділися будь ласка.

5 лайков

Рецепт: 60мл-вода, 200гр-сахар, 80гр-інвертний сироп, 13гр-желатін+65мл-води, соль щепотка. Для приготування такого десерту має бути дуже сильний міксер!! ( слабенький може згоріти), інвертний сироп можна зварити самому, желатіну замочуємо у холодній воді, в сотейник кладемо усі інгредієнти крім желатіна, ставимо на середній вогонь помішуючи, коли починає закипати, зменшуємо вогонь і повільно варимо до 110 градусів, коли температура буде 105-106 виключаємо, тим часом набухший жклатін ставимо у мікрохвильовку, щоб розтопити, випливає жклатін у міксер і починаємо збивати, сюди ж тоненькою струйкою вливаємо сироп, і збиваємо на великій швидкості до тих пір, поки маса почне накручуватись на вінчик міксера, перекидаємо масу у кондитерський мішок і видавлюємо на сіліконовий коврик посипаний пудрою, тут ваша фантазія, можна полосочки, ведмедики, як забажаєте, далі набираємося терпіння і залишаємо усе на ніч щоб висохло, потім ножом обережно відділяємо від коврика і посипає один пудрою, і все можна їсти, кидати у какао, каву, мої діти їх дуже люблять, якщо я раніше зроблю, коли вони по кухні шастають, обов’язково пальцями попробують,( а воно дуже липке), ось так, якщо когось зацікавила така смакота напишу рецепт інвертний сиропа, але про нього краще відео подивитись, так ясніше буде

8 лайков

Полюбуюсь, пооблизываюсь, в закладки стащу. И думаю, что НЕ надо мне духовку приобретать-- это ж сразу и тренажёр заказывать необходимо!
О, слава Богу, хоть миксер сильного нет!

3 лайка

А что это за сироп?

1 лайк

Лєна інвертний сироп, підходить для випічки для багатьох десертів, мастіки, його треба варити, нагадує мед

Іра я своїм головним помічником на кухні вважаю міксер, він у мене планетарний, але він місить збиває усю випічку в домі, навіть масло я ним товчу, за 3 хв збиває масло

3 лайка

Солодощі намагаюся не їсти, але не милуватися вашими не можу!!! Вони для мене естетична цінність!

Тогда можно заменить походу вареньем из одуванчиков :yum:

1 лайк

Це як? Не бачила

2 лайка

Лєна не знаю як варення, тут в сороп добавляємо лимонну кислоту і при 110 гр сахар і лим кислота вступають в реакцію, завдяки цьому він ніколи не сахаріє

1 лайк

Оленко я теж солодощі їм дуже рідко, не тому що я на дієті, вони мені просто приїлися, я просто люблю готувати щось цікаве, а мої цінителі, а їх троє, усе це поїдають, а ще чоловік у мене теж як дитина любить солодке

6 лайков

Варенье из одуванчика, или как его ещё называют одуванчиковый мёд, и есть сироп из сахара воды и лимона(или лимонной к-ты) просто с ароматом одуванчиков.Оно тоже никогда не сахарится и помогает при бронхитах зимой.

Света, вопрос

ты в сироп после варки соду добавляешь?

для коз когда варю я добавляю соду, а вот для выпечки задумалась нужно ли

1 лайк

Так Саша добавляємо щоб нейтралізувати лимонну кистоту

Саша зустрічне питання, а ти що козам сироп даєш?

Оце як я сири. Люблю варити, а їсти як доведеться… Ну в піці чи в якійсь страві - а щоб самі сири - рідко. Ну мо коли нічого їсти😄