Свєта, відкривай тему зі своїми рецептами…хоча…ні…ми ж схуднути всі намагаємося.
Хоча рецептом поділися будь ласка.
Рецепт: 60мл-вода, 200гр-сахар, 80гр-інвертний сироп, 13гр-желатін+65мл-води, соль щепотка. Для приготування такого десерту має бути дуже сильний міксер!! ( слабенький може згоріти), інвертний сироп можна зварити самому, желатіну замочуємо у холодній воді, в сотейник кладемо усі інгредієнти крім желатіна, ставимо на середній вогонь помішуючи, коли починає закипати, зменшуємо вогонь і повільно варимо до 110 градусів, коли температура буде 105-106 виключаємо, тим часом набухший жклатін ставимо у мікрохвильовку, щоб розтопити, випливає жклатін у міксер і починаємо збивати, сюди ж тоненькою струйкою вливаємо сироп, і збиваємо на великій швидкості до тих пір, поки маса почне накручуватись на вінчик міксера, перекидаємо масу у кондитерський мішок і видавлюємо на сіліконовий коврик посипаний пудрою, тут ваша фантазія, можна полосочки, ведмедики, як забажаєте, далі набираємося терпіння і залишаємо усе на ніч щоб висохло, потім ножом обережно відділяємо від коврика і посипає один пудрою, і все можна їсти, кидати у какао, каву, мої діти їх дуже люблять, якщо я раніше зроблю, коли вони по кухні шастають, обов’язково пальцями попробують,( а воно дуже липке), ось так, якщо когось зацікавила така смакота напишу рецепт інвертний сиропа, але про нього краще відео подивитись, так ясніше буде
Полюбуюсь, пооблизываюсь, в закладки стащу. И думаю, что НЕ надо мне духовку приобретать-- это ж сразу и тренажёр заказывать необходимо!
О, слава Богу, хоть миксер сильного нет!
А что это за сироп?
Лєна інвертний сироп, підходить для випічки для багатьох десертів, мастіки, його треба варити, нагадує мед
Іра я своїм головним помічником на кухні вважаю міксер, він у мене планетарний, але він місить збиває усю випічку в домі, навіть масло я ним товчу, за 3 хв збиває масло
Солодощі намагаюся не їсти, але не милуватися вашими не можу!!! Вони для мене естетична цінність!
Тогда можно заменить походу вареньем из одуванчиков
Це як? Не бачила
Лєна не знаю як варення, тут в сороп добавляємо лимонну кислоту і при 110 гр сахар і лим кислота вступають в реакцію, завдяки цьому він ніколи не сахаріє
Оленко я теж солодощі їм дуже рідко, не тому що я на дієті, вони мені просто приїлися, я просто люблю готувати щось цікаве, а мої цінителі, а їх троє, усе це поїдають, а ще чоловік у мене теж як дитина любить солодке
Варенье из одуванчика, или как его ещё называют одуванчиковый мёд, и есть сироп из сахара воды и лимона(или лимонной к-ты) просто с ароматом одуванчиков.Оно тоже никогда не сахарится и помогает при бронхитах зимой.
Света, вопрос
ты в сироп после варки соду добавляешь?
для коз когда варю я добавляю соду, а вот для выпечки задумалась нужно ли
Так Саша добавляємо щоб нейтралізувати лимонну кистоту
Саша зустрічне питання, а ти що козам сироп даєш?
Оце як я сири. Люблю варити, а їсти як доведеться… Ну в піці чи в якійсь страві - а щоб самі сири - рідко. Ну мо коли нічого їсти😄