Захотілося поділитися новиною.Приблизно місяць назад моя собака пекінес, яку ми дуже любимо та вважаємо членом нашої родини, пережила дуже важкі роди, вони були першими у неї, а їй уже 6 років, так сталося що вона погуляла з вуличним собакою, роди були дуже важкі, вона ніяк не могла народити, цуценя було одне і велике, здавалося все , опустилися руки і знаючи що у нащій місцевості нема ветеринарної клініки, тай машини тоді не було, але після того як цуценя в проході пробуло більше трьох годин, а всі мої зусилля були марні, я почала шукати людину яка зможе зробити кесарів розтин, пару годин на телефоні і я її знайшла, до того ж прийшлось ще наркоз шукати і машину, але є на світі хороші ветеринари, 40 хв лікар виймала цуценя , щоб обійшлось без операції, і їй це вдалося, надії що воно живе не було, але лікар ще хвилин 10, намагалася зробити неможливе, і знову чудо, синюшне не дихаюче цуценя, почало рухатися, порозовів язичок, лапки, і вона таки запищала…
Какое Чудо чудное Гарнюня
Дійсно чудо,така лапуля,так би і тіскав. Таки ,хто шукає той находить. Свєточка ви врятували таку красоту,звичайно з допомогою лікаря.
Да Наталочка, сама б я нічого не зробила, у неї лапками була завернути, а зараз така шпарка бігає, хто зранку з дітей першим встав, той і бавитися біжить
Яка класна кроха така міленька. Це ж треба як все буває. Ви молодці, стільки терпіння і старання, і таку лапульку тепер маєте.
Олю вона як колобок, не ходить ,а котиться, чоловік не хоче залишати її, каже віддати комусь, а ми усі проти
Знайома ситуація, головне в сім’ї лад і злагода. Радує що хоч велика не буде, а ще вона гарнюня і якщо вирішите, ручки хороші знайдете, головне не затягувати.
Ти молодець! Відстояла свою улюбленицю. А маля - просто супер! Бубуся)))
Вона і була Буся( Бусінка), але ми і Пепою і Бусьою називаємо, як коли
Свєта, красота і смакота. А в темку рецептик?
и я за рецептик:pray:
Для заварного бисквита нам потребуется:
1 яйцо (Д-0);
120 грамм желтков;
165 грамм белков;
80 грамм просеянной пшеничной муки в/с;
80 грамм сахарной пудры +6 грамм ванили;
130 грамм молока;
70 грамм сливочного масла 72%;
2 грамма мелкой соли;
пищевой краситель любого цвета.
Как сделать японский бисквит в домашних условиях
Начиная приготовление берем ковшик и подогреваем в нем молоко вместе с маслом. Ждем пока масло полностью растает.
Не снимая ковшик с огня, всыпаем всю муку в горячую массу и завариваем ее, активно перемешивая деревянной ложкой до получения плотного теста и тонкого налета на дне ковшика. Далі пишу сама: коли тісто остигло добавляємо по одному додатку і збираємо, фарбуємо. Окремо збиваємо білки, потрошку досипаючи пудри, збиваємо до тих пір щоб білки над головою можна було тримати і вони не випадають.Далі у фарбований суміш вводимо білки і легенько лопаткою вимішуєм, щоб не осіло тісто, викладаємо тісто на бумагу для випічки на саме велике дечко, вирівнюємо і ставимо у розігріту духовку 160 градусів на 13-17 хв, обережно щоб не перепекти, бо не буде еластичним.Коли спеклося виймає що з духовки, коли остигло накриваємо харчовою плівкою, перевертаємо на другий бік, знімаємо пергамент і також накриваємо плівкою, на якусь трубочку, скалку закручуємо бисквіт і ставимо у морозилку, він завжди як свіжий, з нього можна робити рулет, основу для масових тортів, і навіть декларувати ним торт
А далі що робити.думаю,що не дозволяє писати чи ні?