ЛПХ "Афродита"

. Ну от і все тортик з’їли, це те що залишилось

23 лайка

Захотілося поділитися новиною.Приблизно місяць назад моя собака пекінес, яку ми дуже любимо та вважаємо членом нашої родини, пережила дуже важкі роди, вони були першими у неї, а їй уже 6 років, так сталося що вона погуляла з вуличним собакою, роди були дуже важкі, вона ніяк не могла народити, цуценя було одне і велике, здавалося все , опустилися руки і знаючи що у нащій місцевості нема ветеринарної клініки, тай машини тоді не було, але після того як цуценя в проході пробуло більше трьох годин, а всі мої зусилля були марні, я почала шукати людину яка зможе зробити кесарів розтин, пару годин на телефоні і я її знайшла, до того ж прийшлось ще наркоз шукати і машину, але є на світі хороші ветеринари, 40 хв лікар виймала цуценя , щоб обійшлось без операції, і їй це вдалося, надії що воно живе не було, але лікар ще хвилин 10, намагалася зробити неможливе, і знову чудо, синюшне не дихаюче цуценя, почало рухатися, порозовів язичок, лапки, і вона таки запищала…

31 лайк

. Ось вона наша Пепа, зараз тягає усе у свою хатинку

49 лайков

Какое Чудо чудное :heart_eyes: Гарнюня

3 лайка

Дійсно чудо,така лапуля,так би і тіскав. Таки ,хто шукає той находить. Свєточка ви врятували таку красоту,звичайно з допомогою лікаря.

5 лайков

36 лайков

Да Наталочка, сама б я нічого не зробила, у неї лапками була завернути, а зараз така шпарка бігає, хто зранку з дітей першим встав, той і бавитися біжить

7 лайков

Яка класна кроха :+1: така міленька. Це ж треба як все буває. Ви молодці, стільки терпіння і старання, і таку лапульку тепер маєте.

3 лайка

Олю вона як колобок, не ходить ,а котиться, чоловік не хоче залишати її, каже віддати комусь, а ми усі проти

4 лайка

Знайома ситуація, головне в сім’ї лад і злагода. Радує що хоч велика не буде, а ще вона гарнюня і якщо вирішите, ручки хороші знайдете, головне не затягувати.

Ти молодець! Відстояла свою улюбленицю. А маля - просто супер! Бубуся)))

Вона і була Буся( Бусінка), але ми і Пепою і Бусьою називаємо, як коли

2 лайка

. Рулет з японського заварного бисквіта, з вершково творожним кремом

33 лайка

Свєта, красота і смакота. А в темку рецептик?

и я за рецептик:pray:

Для заварного бисквита нам потребуется:

1 яйцо (Д-0);
120 грамм желтков;
165 грамм белков;
80 грамм просеянной пшеничной муки в/с;
80 грамм сахарной пудры +6 грамм ванили;
130 грамм молока;
70 грамм сливочного масла 72%;
2 грамма мелкой соли;
пищевой краситель любого цвета.

6 лайков

Как сделать японский бисквит в домашних условиях

Начиная приготовление берем ковшик и подогреваем в нем молоко вместе с маслом. Ждем пока масло полностью растает.

Не снимая ковшик с огня, всыпаем всю муку в горячую массу и завариваем ее, активно перемешивая деревянной ложкой до получения плотного теста и тонкого налета на дне ковшика. Далі пишу сама: коли тісто остигло добавляємо по одному додатку і збираємо, фарбуємо. Окремо збиваємо білки, потрошку досипаючи пудри, збиваємо до тих пір щоб білки над головою можна було тримати і вони не випадають.Далі у фарбований суміш вводимо білки і легенько лопаткою вимішуєм, щоб не осіло тісто, викладаємо тісто на бумагу для випічки на саме велике дечко, вирівнюємо і ставимо у розігріту духовку 160 градусів на 13-17 хв, обережно щоб не перепекти, бо не буде еластичним.Коли спеклося виймає що з духовки, коли остигло накриваємо харчовою плівкою, перевертаємо на другий бік, знімаємо пергамент і також накриваємо плівкою, на якусь трубочку, скалку закручуємо бисквіт і ставимо у морозилку, він завжди як свіжий, з нього можна робити рулет, основу для масових тортів, і навіть декларувати ним торт

3 лайка

А далі що робити.думаю,що не дозволяє писати чи ні?

це на той випадок, якщо важко вирівняти тортик

5 лайков