Дякую Вірочко, три роки як я на форумі, є що згадати, багато було і приємного і не дуже, на все воля Божа
Светуля,ну нельзя же так пирожочками дразниться!А тортик как всегда шедевр! Перезвони мне,пожалуйста,расскажешь как сынуля
Усім привіт, вітаю усіх жінок форума з святом 8 березня, хоч і з запізненням, але мій подарунок таки приїхав уже до дому, знайомтесь, ще одна наша гордість нашого невеличкого хозяйства!
Ім’я ще не придумали, тому якщо у когось є ідея на гарне ім’я пропонуйте! Буду дуже вдячна!
Красотка, а полностью покажете? Откуда такая волшебная козочка?
Глянула на нее и пришло сразу в голову - Глория, означает “слава, прославленная” сокращенно Лори, или Лора
Светик,я тебя от души поздравляю и рада за тебя
Инна , по моему это ОН , козел
Ну вот, не узнаю пока в лицо)
Це козел, Голандія, усього покажу трошки пізніше, хай приживеться
Света,поздравляю с покупкой. Красота неописуемая.
Наташенька дуже дякую!
Мне ооочень нравятся черные с серебряными ушами. Я просто на них не могу наглядеться. Твой вообще бомба.
СУПЕР!!!
Светочка, поздравляю с производителем. Если у него голова такая, тело наверно вообще. Прямо настоящий Пегас.
Світлано! Прийми і мої вітання. Ще одна мрія здійснилась. Нехай так буде завжди. Серйозний такий -Хамер!
Светочка, поздравляю! Бомбезный парень!
Дівчата дякую за ідеї, він такий ще кумедний, переляканий, ті очі такі бешені, доречі я нубійців і полюбила за їх очі
Светочка поздравляю!Ты его дождалась,я знаю сколько было переживаний,теперь он дома.Желаю побольше девок от него!
Танюша дякую, тепер у нас є ще один достойний козлик