ЛПХ "Афродита"

Дякую Вірочко, три роки як я на форумі, є що згадати, багато було і приємного і не дуже, на все воля Божа

6 лайков

Светуля,ну нельзя же так пирожочками дразниться!А тортик как всегда шедевр! Перезвони мне,пожалуйста,расскажешь как сынуля

1 лайк

Усім привіт, вітаю усіх жінок форума з святом 8 березня, хоч і з запізненням, але мій подарунок таки приїхав уже до дому, знайомтесь, ще одна наша гордість нашого невеличкого хозяйства!

8 лайков

2018-03-10-14-17-102018-03-10-14-15-48

57 лайков

Ім’я ще не придумали, тому якщо у когось є ідея на гарне ім’я пропонуйте! Буду дуже вдячна!

2 лайка

Красотка, а полностью покажете? Откуда такая волшебная козочка?
Глянула на нее и пришло сразу в голову - Глория, означает “слава, прославленная” сокращенно Лори, или Лора

1 лайк

Светик,я тебя от души поздравляю и рада за тебя :tulip::tulip::tulip:

1 лайк

Инна , по моему это ОН , козел :wink:

7 лайков

Ну вот, не узнаю пока в лицо)

Це козел, Голандія, усього покажу трошки пізніше, хай приживеться

4 лайка

Света,поздравляю с покупкой. Красота неописуемая. :blossom::blossom::blossom:

Наташенька дуже дякую!

1 лайк

Мне ооочень нравятся черные с серебряными ушами. Я просто на них не могу наглядеться. Твой вообще бомба.

2 лайка

СУПЕР!!! :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

Светочка, поздравляю с производителем. Если у него голова такая, тело наверно вообще. Прямо настоящий Пегас.

1 лайк

Світлано! Прийми і мої вітання. Ще одна мрія здійснилась. Нехай так буде завжди. Серйозний такий -Хамер!

1 лайк

Светочка, поздравляю! Бомбезный парень!

Дівчата дякую за ідеї, він такий ще кумедний, переляканий, ті очі такі бешені, доречі я нубійців і полюбила за їх очі

2 лайка

Светочка поздравляю!Ты его дождалась,я знаю сколько было переживаний,теперь он дома.Желаю побольше девок от него!

Танюша дякую, тепер у нас є ще один достойний козлик

1 лайк