Луна, вже ходить як колобочок, вимячко вже славне відпустила, стала дуже агресивна всіх молодих кіз ганяє і кусає. Погуляла без мого дозволу і я так думаю, що до кінця лютого буде мамою.
А як її сестрички?
У Доннни вже на 15.02 срок, ходить як колобок, лагідна і мила дівчинка. Паллес має стати мамою в середині березня. А Тося в нас у господарстві буде закривати окоти, їй народжувати на початку травня
Я зараз відпочиваю, а з 20.02 по 1.03 чекаю п’ять окотів… далі березень і травнь по одному, буде весело, так уже хочеться малишнею побавитись…
Ото ж! Я теж за малюками скучила, а за молочком та сирами, так взагалі мови нема. У нас перший окот на десяте лютого.
Дівчата, я з вами чекаю Це ж онуки будуть вже
Ми бабусі обов’язково повідомимо і фоточки онуків пришлемо!
Волнительно это все очень - так же ж интересно какие детки у кого будут
Да самих НЕТЕРПЛЯЧКА МУЛЯЄ
Еще немножечко осталось ждать
Будем ждать.
Только я не буду в календарь заглядывать , чтобы эта нетерплячка так не мучила
Зайнялась сьогодні підрізанням копит для козлів. За зиму так розрослись, що насилу впоралась. Зробила педікюр для Феді та Макарушки - геть стомилась. Цю процедуру проводжу сама, спочатку пробувала просити помічників, але мої кози звикли тільки до мене і присутність чужої людини іх нервує, починають себе поводити буйно. А самій трохи важко, але тварини переносять прпоцедуру спокійно. Ось і сьогодні поки займалась ногами Феді, він все старався кілька раз зірвати з моєї голови берет і посмикати мене за волосся. Ще постригла бороду для Федька, а то заріс
зробили йому таку борідку аристократичну
На черзі манікюрно-педікурна процедура для кіз, але буду чекати окотів. Не хочу їх лишній раз тривожити.
Ще сьогодні знесла гуска перше яєчко - значить скоро весна і інкубація
А я збираю курячі яєчка, в середу теж ставитиму інкубатор. Гуси поки не несуться, качки вже три яйця знесли. От і хочеться до травня все встигнути, вирішила з курчаток розпочати сезон.
Я в цьому році курячих яєць в інк не планувала закладати, а тепер дивлюсь, що два інки стоять без діла і вже руки починають свербіти, щоб закласти туди яєчок і отримати пухнастиків… розумію, що буде важко весною- все на одні руки… а хочеться
Я кожного року кажу, що наступного року «ні-ні», та приходить новий сезон, те важке минулорічне забувається і знову тягне на подвиги
В мене теж руки чешуться та жаба душить, що інкубатор без діла стоїть! А ще в куми вже 30пухнастиків бігає — мене порвало, теж собі хочу
Я також, мабуть , почну висиджувати своїх чубариків та голошийок
У середу новолуніє, почитай, чи можна ставить на інкубацію. Перевіряла на собі - садити-пересаджувати неможна. Ну, це мої досліди. Всього доброго!
Я в полнолуние и новолуние вообще стараюсь ничего такого не делать.
Спасибі за підказку! Чесно кажучи і не дивилася який там місяць. Тепер перенесу на кілька днів.
Урааа! У мене сьогодні вдала поїздка в місто - випадково придбала нову кастрюлю для сироваріння. Байдуже, що потратила всі гроші, які планувала на інші покупки і повернулась додому без них, але тішуся як дитина. Готуюся до нового сезону
Зоя, якщо можна, ціну і літраж. Гарна покупка, теж шукаю.
Ніна, об’єм - 17л. купила за 440грн., там була ще одна на 11л-370грн, але у мене не було з собою багато грошей
Також давно придивлялась, а сьогодні випадково натрапила. Це якісь хлопці сьогодні вивезли посуд і продавали прямо з буса на базарі.