Тая, дякую за розяснення!
Да, рыжий красавец, мне тоже больше всех понравился. Хотя и первый на фото хорош.
Прямо ціла колекція!
Поїхав на Петюня сьогодні в новий гарем… покоряти серця столичних дам…
Сьогодні справжне свято - морозець і трохи зранку сніжку притрусило…
Звітали до нас гості - щедрувальки…
У нас два дні уже -10 . -12 . Після плюсової температури здається дуже холодно. У хліві у кізок прохолодно, про те вода не замерзає. Тішить те, що окоти в цьому році пізніше в порівнянні з минулими роками…
З похолоданням і кіз покращився апетит…почали активніше ворушити щелепами і уплітати навіть вівсяну солому на яку раніше навіть не дивились…
У нас тоже соломку метелят за обе щеки) Правда, мне только в субботу привезли.
День сьогодні видався дуже гарний, сонячний. Пішли прогулятись з козами.Навкруги гарні зимові краєвиди .
У дівчат моціон… біг “трусцой”

Дуже полюбляють поласувати старим , незібраним бадиллям кукурудзи. Не розумію чому воно їм так припадає до смаку старе, вимочене дощами протягом осені…а їдять його з таким задоволенням…
Бо воно ферментоване. Під впливом опадів та сонця клітковина стає більш доступною для перетравлення.
Зою, ще раз дякую за часник!
Белпери з нього дійсно казково смачні!
Оля, на здоров’я! Якщо закінчиться я ще надішлю ще є в наявності чимало
Вирішила із часником зробити пробний варіант - насушити. Побачу як буде сушений в маринадах сирних…
Багато кукурузиння тоненького, ще зеленого, нам віддала сусідка, положили на горищі, щоб не попортилось. А козюлі їдять його не дуже. А залишки того, що стояло під сіткою на вулиці , зараз не достать - замело.
Сьогодні нарешті привезли на моє замовлення в ветеринарну аптеку роялівські мінеральні блоки, блок вагою 3кг мені коштував 98грн.
Правда кіз вони чомусь незацікавили Із всіх тільки одна Амазонка взялась активно його облизувати, всі інші понюхали і пішли геть.Одного блока мені не довезли і ось тепер я думаю як один розділити на двоє, щоб можна було розмістити у всіх клітках. Як його краще розрізати- поперек чи можна розрізати чимось поздовж так щоб дірка для фіксації уціліла.
Зоя , у меня муж разрезал пилкой садовой очень хорошо получилось .
Тая, розрізав так що дирочка залишилась? нерозкришився сам блок?
Блок целый остался , и серединка осталась .
Добре якщо так. Завтра будем свій один ділити пополам. Мені потрібно було 4 блоки, а привезли тільки 3.
Щоб усім вистачило прийдеться пиляти…
А как так не дописали там в заказе ?
З нашим сервісом це справжній цирк…
Замовила у аптеці необхідну мені кількість блоків- пообіцяли що будуть за тиждень.
Поїхала отримувати повідомили, що блоки їм недовезли, бо їх забрали раніше по дорозі в іншому місці…
Знову чекаю тиждень… в результаті із 4 є тільки 3. Після
такого довгого очікування я рада уже і цьому…
Вчорашній день для мене був дуже насичений…
Доля звела мене дуже з гарними людьми, а саме я побувала в господподарстві Іри @Solnce_vsem “Sunny farm” Солнечная ферма
Познайомилась особисто з Ірою та її мамою , це дуже щирі, приємні, гостинні, сонячні люди від зустрічі і знайомства з якими залишились приємні, позитивні враження.
А скільки у Іри тварин… я наче у зоопарку побувала Тварини проживають в чудових чумовах, всі доглянуті дуже ручні, люблять спілкування з людьми.
Козочки і козлики покоряють серця своєю грацією та розномаїттям свого окрасу, навіть розгублюся щоб сказати хто з них сподобався найбільше- всі ДУЖЕ ГАРНІ а Маркус такий розумаха - дуже любить загальну увагу… і демонструє всім своє вміння відкривати та закривати двері в свої апартаменти
Ще зустрілись із “маленьким цуциком” на ім’я Гром, який разом із господарями зустрічав гостей і виявився дуже товариським берньошечкою:joy:
А які чудові кролики у пані Людмили, Іриної мами!
Ми повертались додому і всю дорогу захоплено обговорювали побачене.
І ще поверались додому ми з новим козликом на ім’я - Єлісей ( так він був названий в господарстві і залишиться і у нас , ім’я нам сподобалось, вирішили не змінювати)
На фото моменти нашого збирання в дорогу.
Іра, дякуємо за приємну зустріч, гостинність і за такого красеня!
Зоя. вітаю з такою гарною покупкою! Багато вам діток від такого красунчика