Здравствуйте, уважаемые форумчане! Сейчас мои козочки пришли в охоту. Я подготовила свое стадо: проглистогонила, проколола витамины. Козлик радовался, когда к нему в стайку привели девочку, начал ухаживать, как положено, однако, перед тем как запрыгнуть на козу сгорбился и потерял интерес. что это было? Копыта ему подрезала
Уколите аналгин. Или нерв защемил, или заворот кишок, но могут быть и другие варианты. Если заворот - то очень плохо.
У мене схожа проблема. До кінця августа козлик жив з сестричками, продуктивних садок не було, так скакав і все. Відразу скажу щоб не було нарікань, інбридінг вимушений кордон близько, така ситуація. Так от козлик розвивався добре, в останні числа літа кози почали гуляти. Козлика відсадили окремо. став поливатися і …перестав плигати на коз. До парфумів до нього вночі проникли через верх молоді козочки, його ровесниці і ночували з ним. І ще одну я в ці дні тримала і він крив її. За звичай кожен рік козлики криють загулявших коз на випасі і ми це фіксуємо в щоденнику. В цьому році на випасі він нікого не крив, хоча кози за ним роєм ходили. При цьому він обливався, натирав шию козам, але садок даже не питався робити. З 4 молоденьких кіз одбиває вимя одна. Така ситуація вперше. Дойні лишились не криті, хотя безрогу козлик натирав собою і все, а рогату я тримала в охоту, але він відвертався. Живу надією, чоловік каже, видно на весну у нас буде одне м"ясо. Всі кози % заанненки і козлик також.
Спробуйте йому дати 50-100г горілки (залежно від розміру). Можливо якась спайка. “Під наркозом” розірве та й потім буде працювати. Тільки коли поруч буде коза в охоті.
в мене ціеі осені гуляли 3 кози і коли ми йшли до козлика в гості то проходили повз іншого козлика який мені подобався але він на них не звертав ніякоі уваги Ходили ми неодночасно.Інший безрогий скакав але кози не відгулювали Були люди які водили тільки до нього і без результату Я бачила що приводили по третьому разу. видно два рази не навчило
Можливо в нього обоє батьків безрогі, і він вийшов безплідним.