как развлекать маленьких козлят

вот купили вы козленка или козочку привезли мало покормить а оно плачет кричит утром зашла в козятник а он аж охрип все детки возле мамок и постарше как вы поступаете в таком случае. Беру на руки молчит и чувствует себя хорошо.Как ребенок.Подскажите может у кого есть опыт.

1 лайк

А козленок вместе со всеми или отдельно ?

отдельно козлята возле мамок а мамки могут ударить забрала козлят к нему такой кипиш начался что пришлось вернуть обратно. А он в одиночестве не хочет да и крикун еще тот.

Попробуйте подсадить к нему одного-двух козлят… Они снюхаются, привыкнут. Поначалу может еще покричат.

6 лайков

я утром одного подбрасывала через час мой начал проситься к мамке и начал тоже кричать а привозной успокоился

Они привыкнут. Не сразу, немножко терпения.

2 лайка

Якщо не реагувати на крики коли йому сумно, вони через певний час припинялися, це як кози яких на припоні пасуть. Оптимально компанію з козенят, воно ж в стадо потім піде однаково. Якщо вам підходить підпіскати пару своїх до кози за графіком ,то хай живуть разом з купленим. Трішки побекають і перестануть. Зате він матиме вже своє місце в ієрархії. Кози ж дорослі його можуть малим скалічити, особливо коли невелике приміщення.

1 лайк

преміщення великі і є незаселені але він був біля мами а тут забрали залишили самого засумував та ще й крикливий рано зайшла о 4 ранку а він охрип вокруга нього малеча заглядає але мабуть більше кричить за мамою

Тоді в сарай біля кіз в індивідуальні апартаменти, кіз бачитиме і вони його, а зле йому ніхто не зробить. За пару днів поивикне, а скільки козеняті?

1 лайк

місяць але є мовчазні а це крикунчик бо по дорозі додому теж співав на руках мовчить а в коробці кричить

Тоді прийдеться або терпіти, або робити домашнього улюбленця:laughing:

1 лайк

Умене всі улюбленці і дорослі і малі і даже вредні цьому уваги буде більше любить щоб цілували

Домашній улюбленець- маю на увазі : в хату на подушки, та це жарт.

3 лайка

жарт не жарт я вчора забрала попісяв на ковра і на мене я подумала що не буде діла і одправила в сарай

1 лайк

Йому ж краще в сараї, спілкуватиметься з козами. Я так розумію, що то майбутній плідник. Тоді краще щоб він все ж мав уявлення про ієрархію, а не вважав що він домінантний цап, в тому числі над вами. А надлишкова фамільярність може привести до цього. Любити треба, але ви для них завжди старші.

3 лайка