Хозяйство «ВЕСЕЛКА»

Наталочка, з днем народження. Бажаю щоб твій запал не потух, здоров’я, натхнення та процвітання, кохання та підтримки близьких людей бажаю.

1 лайк

Наталя! З днем народження! Здоров"я, миру, сил і терпіння на всі плани! Нових звершень!

1 лайк

С Днём Рождения

1 лайк

З Днем Народження :bouquet::tada:. Щастя, здоров’я , радісних подій, здійснення мрій :bouquet::revolving_hearts:

1 лайк

1 лайк

1 лайк

С днём рождения!

1 лайк

С днем рождения! Всего наилучшего прекрасного и интересного

1 лайк

Дякую що не забули про моє маленьке свято!Дякую за такі теплі слова і побажання. Дуже приємно отримати їх! Я вас люблю :kissing_heart:

Зараз така запарка по господарству, нічого не встигаю. Якраз сіно досохло, весь вечір перевозили та заносили, ото так день народження святкували :joy: Рук ніг не відчуваєш, зате сіно таке зелене та пахуче… що ще для щастя треба :blush:

13 лайков

Прийміть мої найщиріші побажання міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!
:hibiscus:

2 лайка

Запрошую взяти участь у конкурсі обмін подарунками 2020 :gift: :gift: :gift:

1 лайк

Давненько не писала на своїй сторінці. Закінчила на тому, що чекала ще два окоти та мріяла що народяться козочки й трохи вірівняють рахунок на користь дівчаток. Так і сталося. Зоряна і Норка народили по одній дівчинці. :hugs:

Ця дівчика вже поїхала в інше господарство, там отримала нове ім’я Мілана.

Ще вона вміє робити ось так :smile:

Друга дівчинка залишилась в господарстві. В неї проблеми з зором тому з ім’ям не довго думали - Ванга.

video 1593526042 - YouTube

20 лайков

Ще у мене перший раз осінній окіт. З однієї сторони хочеться відпочити, а з іншої всю зиму буде своє молоко. Ще перший раз спробувала с першого дня дворазову дойку, мені сподобалося.

Осінні козенята

Скриншот 24-11-2020 20_02_58

Це їхня мати, першокотка Глорія

37 лайков

Цікавий окрас у дівчинки. Хотілось би її в дорослому віці побачити.

1 лайк

Боже! Наталья , какая Ванга красивая! ! !
Вся черная ,это выглядит так грациозно.
Я как завороженая видео смотрела)
И от природы она прелесть и уход виден замечательный, упитанная , блестящая!
Что случилось с ее газками?

Осенние детишки и особенно мама , чудесный результат!

Пойду на Вангу смотреть опять… Она 100%я? На вид да, а по имени матери, вроде нет, мб я путаю…

5 лайков

Тоже посмотрела Вангу и опять захотела черную козочку :slight_smile: Она, и правда, очень грациозная, просто переливается. Очень приятно смотреть!

6 лайков

Ванга невероятно красивая,похожа на черную пантеру😍

2 лайка

У нубів завжди окрас непередбачуваний. :slightly_smiling_face: Ця козочка вже в іншому господарстві, але зв’язок ми постійно підтримуємо, думаю обов’зково побачимо яка вона виросте.

Спасибо! :hugs: Она 100%, родилась от Норы и Алмаза.Девочка действительно красивая получилась, смоляно-черная без единого пятнышка. С глазами проблема с рождения, что то похожее на то, что у Красуни Сергии. Только у Ванги еще были сросшиеся веки. В вет.клинике ей сделали небольшую операцию, одним глазом частично видит. Она хоть и видит плохо, но приспособилась. Довольно не плохо ориентируется в пространстве.

9 лайков

Покажу еще одну ярочку, от которой я с особым интересом жду деток. У нее мама и папа в брызгах, а сама черная.

1602862868062!

Фото родословная Эстер.

28 лайков

Ильзе. Хотела покрывать ее не раньше 1.5лет, но за последние месяцы девочка так выросла и раздалась вширь… боюсь зажиреет до следующего года. Ждем охоту и будем пароваться.

Фотородословная

28 лайков