Наталочка, з днем народження. Бажаю щоб твій запал не потух, здоров’я, натхнення та процвітання, кохання та підтримки близьких людей бажаю.
Наталя! З днем народження! Здоров"я, миру, сил і терпіння на всі плани! Нових звершень!
С днем рождения! Всего наилучшего прекрасного и интересного
Дякую що не забули про моє маленьке свято!Дякую за такі теплі слова і побажання. Дуже приємно отримати їх! Я вас люблю
Зараз така запарка по господарству, нічого не встигаю. Якраз сіно досохло, весь вечір перевозили та заносили, ото так день народження святкували Рук ніг не відчуваєш, зате сіно таке зелене та пахуче… що ще для щастя треба
Прийміть мої найщиріші побажання міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!
Запрошую взяти участь у конкурсі обмін подарунками 2020
Давненько не писала на своїй сторінці. Закінчила на тому, що чекала ще два окоти та мріяла що народяться козочки й трохи вірівняють рахунок на користь дівчаток. Так і сталося. Зоряна і Норка народили по одній дівчинці.
Ця дівчика вже поїхала в інше господарство, там отримала нове ім’я Мілана.
Ще вона вміє робити ось так

Друга дівчинка залишилась в господарстві. В неї проблеми з зором тому з ім’ям не довго думали - Ванга.
Ще у мене перший раз осінній окіт. З однієї сторони хочеться відпочити, а з іншої всю зиму буде своє молоко. Ще перший раз спробувала с першого дня дворазову дойку, мені сподобалося.
Осінні козенята
Це їхня мати, першокотка Глорія
Цікавий окрас у дівчинки. Хотілось би її в дорослому віці побачити.
Боже! Наталья , какая Ванга красивая! ! !
Вся черная ,это выглядит так грациозно.
Я как завороженая видео смотрела)
И от природы она прелесть и уход виден замечательный, упитанная , блестящая!
Что случилось с ее газками?
Осенние детишки и особенно мама , чудесный результат!
Пойду на Вангу смотреть опять… Она 100%я? На вид да, а по имени матери, вроде нет, мб я путаю…
Тоже посмотрела Вангу и опять захотела черную козочку Она, и правда, очень грациозная, просто переливается. Очень приятно смотреть!
Ванга невероятно красивая,похожа на черную пантеру😍
У нубів завжди окрас непередбачуваний. Ця козочка вже в іншому господарстві, але зв’язок ми постійно підтримуємо, думаю обов’зково побачимо яка вона виросте.
Спасибо! Она 100%, родилась от Норы и Алмаза.Девочка действительно красивая получилась, смоляно-черная без единого пятнышка. С глазами проблема с рождения, что то похожее на то, что у Красуни Сергии. Только у Ванги еще были сросшиеся веки. В вет.клинике ей сделали небольшую операцию, одним глазом частично видит. Она хоть и видит плохо, но приспособилась. Довольно не плохо ориентируется в пространстве.
Покажу еще одну ярочку, от которой я с особым интересом жду деток. У нее мама и папа в брызгах, а сама черная.
!
Фото родословная Эстер.