Ось і я після 50 влюбився в кіз. Жінка, навіть, ревнує.Звичайно, жіноче побурчать:).
Після такого віку починаєш звертати увагу на справжнє. На беззаперечне піклування за смаком цього життя, цього світу. На справжнє, що ти можеш дати дітям. А якщо мое дитя все це їсть, що мені ще треба?!
Історія любові до кіз дуже проста. Кози є особистості. Котрі роблять цей світ спроможним до життя. Як їх не любити?!
А, особливо, ЛаМанчі. Вони як собаки. Люблять просто так. Щоб ти не робив…
Кози дають нам дуже багато. А саме смак до життя і творіння.
Козоманію. Це коли без них світ не повний… Вони дають молоко-самодостатню їжу. А ще сир. Хоча сир-це молоко , котре хоче житии вічно(не мій вираз, а когось з великих:)
А стосовно сиру окрема пісня(“да простят меня ГУРУ”). Спробувавши багато рецептів, прийшов до висновку, що він може бути тільки авторським. Він залежить від рук господаря… Всі інші теорії можуть жити, але не в мені. Кожна головка унікальна апріорі . Мікробіологія і метафізика однакоJ!
Кози квартирують в селі Діброва уВасильківському районі, Київської області.
С Новосельем! Рада, что открыли свою страничку! Пусть здесь будет всегда тепло и уютно! А ещё конечно очень рада, что растёт количество поклонников ламанчей!
ЛаМанчи потрясающие козы, не удивительно, что их поклонников становится все больше. А мы с Вами соседи, так что заходите в гости ЛПХ "Отрада" - #273 by yagodka
Спасибо за информацию, Лада.
Хочу увидеть свое подростающее чудо. Вверху есть фото беленького Лимончика. Он хоть, похоже, будет ельфиком, но мне это не критично.