Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

Бог не тімошка - бачить немножко ! Вітаю ! Вчасно повернулася додому та мамі радість навела ! :heart_eyes: :rose: :rose: :rose:

10 лайков

Насичений вечір видався. Зараз донечку зустріеемо на вокзалі і я повернуся.

2 лайка

Які гарнесенькі :revolving_hearts:, такі окраси класні. Хай ростуть здорові. Гертруда, швиденько справилася.

1 лайк

Вітаю з дівчатами! Хай коза-мама тішить вас гарними надоями.

1 лайк

Ми ще сьогодні вдень з Лєною @shcher86 розмовляли і писала їй, що хоч би Гертруда нас дочекалася бо роділки всі зайняті, треба ще одну робити. І вийшло так,як бажалося.

Та й у Лєни там здається теж є новонароджені.

5 лайков

Дякую всім за підтримку та хвилювання за нас із козочками. Бажаю всім вам легких окотів. :heart_eyes:

7 лайков

Вітаю з дівчатками від Гертруди, дійсно умнічка порадувала і дочекалась повернення додому) Як вим’ я вирівнялось коли молочком налите?

2 лайка

Ще не роздивялася бо все ввечері сталося, темно вже було.

Пішли пізно її здоїти (через 6 годин) то здоїли 800 мл молозива. Дівчата спали нагодовані, тільки сопіли.

3 лайка

Вітаю Наталка з поповненням.Гертруді виплекати,викохати донечок в великих,здорових молочних кіз.Мамі - козі навіть і бажати великого молока не треба,і так видно що молочка вдосталь.Які гарненькі норкові дівчатка народилися!Красунечкі!Ото подвійна радість для господарів.Щіро вітаю :heart_eyes: :rose: :+1:t3:

1 лайк

Юля,у меня У Даи в первом окоте одинец был больше одну долю сосал,вторую я выдаивала.Тоже одна дойка длиннее другой.В этом опять одинец и снова одну дойку дудонит :face_with_symbols_over_mouth:,а ко второй безразличен.Ну как тут выровняются?Но что мне за проблема от того? Молоко легко отходит,вымя мягенькое.Я никакой проблемы в этом не вижу.Ну разве что зоркий взгляд козьего эстета сочтет это проблемой :rofl:.А теперь ещё у Наташи малышки от нуба,то вымячка будут более круглой формы 100%.

1 лайк

Немає. Не рожає). Настрій в неї чудовий, апетит Дай Бог всім, потуг не було)
Тільки сутки вже слизь якась выходить. Вимя розперло, связки розійшлися.
Чекаю далі, вже треба ліжко в сарай ставити і телевізор і переїхати туди жити. Я давно хотіла своій особистий простір)

11 лайков

Ура! ВІТАЮ! Нарешті дівчата прибули!

3 лайка

Я хочу другу манюню!

2 лайка

Лєна, ура, я сьогодні прощупала козенят у Поночки. Це минулорічна козочка, різнокольорова. Я так хвилювалася чи покрита вона бо їй через тиждень їхати у нову домівку. І таки є.

5 лайков

Супер! Тепер ти справжній вет. акушер)

1 лайк

Та ладно, ще вчитися й вчитися. А ви як?

На вихідних планую влаштувати козенятам фотосессію та й обезрожити кого треба. Бо зараз донечка приїхала у гості треба й їй час приділити, я за нею дуже скучаю.

А дітвору перевірила, хтось мирно спить, а дехто на цицьці у мамки висить. Всі при справах.

4 лайка

Приїхала зі школи, а там сюрпрайз тільки родився. І що цікаво, не від тієї що чекаю, в цієї вимя зовсім не налилося.

33 лайка

І ще три стоять такі прям… Ось ось ніби родять. Всі ознаки скрого окоту прям все, що можна тільки замітить. І не рожають. А ця взяла і так “втіхаря” і окотилася. Живота взагалі майже не було. І де там двоє взялося…

9 лайков

Ой, які вони гарненькі, вітаю. :heart_eyes: головне, що сама козочка справилася. Молодець.

4 лайка