Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

Это- да. У меня две штучки остались, завтра пойдут в пиццу.

1 лайк

:upside_down_face: Классно! А для меня это пока высший пилотаж - а я на уровне 0+ :grin:
Буррату пробывала коровью. Очень понравилась. А свой сделать кажется очень сложно .

1 лайк

Нет, не сложно. Да, нужен опыт, но он же не продается. Нужно нарабатывать свой. Я видео на Ютубе посмотрела и вперед…

Да, сначала трудновато. Корявенько, но в процессе многое становится понятно. Если моцареллу делала, то все получися.

15 лайков

Наші козочки всі кітні (дуже надіюся) дояться зараз лише дві. І не дивлячись на мороз гуляють. Зараз сонечко є, отримують вітамін D.

31 лайк

У нас тоже очень любят, гуляют. Не боятся мороза. Когда было -10, и без снега, так на улице и спали.

3 лайка

А це наш Леон.

25 лайков

Наталя, у вас снігу майже нема?

1 лайк

Є але не дуже багато. То ми козам даємо кукурузиння і вони листя і стовбурці де ніжніші з’їдають а стовбури розносять по загородці. А ми потім їх прибираємо.

1 лайк

Заглибилася у вивчення ковбасного діла. Козенят щоразу стає більше, а віддавати за копійки, як є об’яви на ОЛХ про купівлю суточних козенят ха 5—10 грн. я не збираюся. У мене теж є собаки, яких треба годувати та й зробивши у минулому році пару раз ковбаси, так ще працювати є над чим що й роблю але ж смакота. Тому чоловіку поставила задачу щоб зробив мені коптильню. Тим більше, що є з чого. Місця не могла для неї знайти, тепер є. Так що будемо смачно їсти.

14 лайков

Чоловік сьогодні коптив реберця і підчеревинку з кабанчика. Гарне і пахне приємно. І натуральне.

6 лайков

Ковбаси це класно,а я щось ніяк не наважуся.
Чомусь мені здається що це дуже не просто. Дівчата, ви такі всі рукодільниці,коли ви все встигаєте? І сир варите і ковбаси,і копченості,і мило варять і ляльок майструють,прямо форум «умілі ручки».Клас!

12 лайков

Сир варю в великий сезон молока, зараз варю, експериментую. Мило зазвичай варю у лютому, ось на цьому тижні варитиму. Ну а м’ясні смаколики роблю з осені, як козликів ріжемо і… поки є м’ясо і натхнення.

9 лайков

Виставила своїх козочок на продаж. Якось обирати кого лишити питання навіть і не ставили. Із дойних вони у мене всі рівні. Так вигляд у всих різний, ну може трошки характер, а по удоям- рівні. А у нас їх зараз стільки, що якщо народиться нове покоління, то прийдеться будинок свій їм віддавати, а не хотілося б. Тому прийняли рішення не конкретно когось продавати, а кого виберуть. Якось так. А потім хто залишиться будемо вирішувати що робити. Хочемо скоротитися до 5 козочок (1 ремонтну) і 1 козла. (зараз 8 дойних , 6 первокоток і 1 козел.)

8 лайков

Наташ,а де виставила,на ринку не бачу?

Поки що на ОЛХ та ФБ.

1 лайк

Вище прокрутіть там фото є.

2 лайка

Це якийсь жах. Тільки виставила своїх дівчат на продаж, телефонують ТАКІ “козоводи” що капець. І порода кіз у мене НУБУКСЬКА, що вже про інше говорити…питають яке пойло я їм даю, щоб було жирніше молоко… МАМАДАРАГАЯ. :sob: :sob: :sob:

21 лайк

От і попробуй скоротити стадо, якщо кожну свою козу" холишь и лелеешь", та переживаєш, щоб такому " асу" не попалася :pleading_face:

9 лайков

Це точно, І що робити? :sweat: :pleading_face:

1 лайк

Для мене це саме важке питання, кожен рік хочеться залишити хоч одну козочку, бо народжуються від гарних батьків, а літом розумієш, що на зиму треба зменшити поголів’я :thinking:.

9 лайков