Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

Добралася до нормального інтернету та комп’ютера і зразу сюди. Пивіт всім та найкращі побажання на весь наступний рік. :heart_eyes:

Відкрили ми на мій день народження вино, що я отримала у подарунок від Іванни @Ivanna. У мене слів немає, щоб описати його смак. Такого сухого червоного вина я ще не пила. І сир, отриманий теж у подарунок, БОМБА. Він такий пластичний і такий наче прозорий (у мене сир виходить плотний та наче матовий), а смак ммммм. До вина смакує. Так що дякую ще раз. :heart_eyes:

А ще я вчора забрала на пошті мірну кружку на 2л, купила таки, бо ціна була дуже приваблива і матеріал самої кружки гарний, такий як роблять харчові лотки, пластик еластичний і сама кружка широка, доїти у неї двома руками зручно. Вимірювала вже надої і у мене якась підозра з’явилася, що мою Зайку хтось піддоює. Молока 10мл вранці та ввечері, у неї 2 місяць котності. Раніше я її задоювала в три місяці котності і то не дуже просто, а тут таке. І дійочки у неї холодні і липкі. Сьогодні оділа їй ліфчик, подивлюся що буде.

12 лайков

Ната, де кружку замовляла, поділись.

Ось https://rozetka.com.ua/265027741/p265027741/ головне ціна приваблива.

1 лайк

А ще сьогодні мене на роботі привітали, подарували :email: :heavy_dollar_sign: ну і я зразу в інтернет магазин до Олесі @Euro-ferma і замовила термокаутер. А що, гарний мені подарунок буде. :grinning: :stuck_out_tongue_winking_eye:

18 лайков

Отож , тримаючи кіз, це незамінний подарунок, без нього ніяк, бо роги таки лишні.
Обезрожуваня резинками дуже болісний процес, як і для тварин , так і для людини. Мені краще попрацювати термокаутером, чим слухати як вони плачуть.

7 лайков

Спасибо, Наташенька, за заказик! Всегда рада нашим козоводам у себя в магазинчике.

7 лайков

Вітаю! Дуже корисний подарунок для козовода. :+1: У мене останні роки на всі свята такі подарунки, вже козу дарували і термокаутер, машинку, формочки… а скільки в мене ще ідей на майбутнє :wink:

4 лайка

О, це так. Тут поле не пахане. :smile:

3 лайка

Всім доброго дня.
Сьогодні, як зійде перша зірка на небі, нас всіх накриє святий вечір.
Божої благодаті вашим сім’ям, здоров’я, родинного порозуміння. Не забудьте обійняти своїх рідних і подякувати Богові за те, що вони у вас є.

23 лайка

18 лайков

Донечка захопилася фотографуванням. Ось тренувалася.

45 лайков

Яка краса і смакота одночасно, дуже чудові фото, навіть через фото як кажуть повний рот слюни)

4 лайка

Наталя, передай донечці, що вона великий молодець. Сирочки суперові, але і сфоткати треба уміючи. Красота.

10 лайков

Умница! И мама, и доця! Пусть развивает свой талант.

4 лайка

Це точно. У мене так не виходить.

Вже передала.

4 лайка

Фото супер :heart: :heart: :heart:.а сирочки так 1 пахнуть :star_struck:

1 лайк

29 лайков

@NATKA Мммм) :yum: это что такое вкусное? :yum:

Сир Халлумі. А донечка практикується у фото.

3 лайка

Круто :clap::clap::clap:, донечка молодчинка. Мені завжди було цікаво, як зробити такий фон?

2 лайка