Добралася до нормального інтернету та комп’ютера і зразу сюди. Пивіт всім та найкращі побажання на весь наступний рік.
Відкрили ми на мій день народження вино, що я отримала у подарунок від Іванни @Ivanna. У мене слів немає, щоб описати його смак. Такого сухого червоного вина я ще не пила. І сир, отриманий теж у подарунок, БОМБА. Він такий пластичний і такий наче прозорий (у мене сир виходить плотний та наче матовий), а смак ммммм. До вина смакує. Так що дякую ще раз.
А ще я вчора забрала на пошті мірну кружку на 2л, купила таки, бо ціна була дуже приваблива і матеріал самої кружки гарний, такий як роблять харчові лотки, пластик еластичний і сама кружка широка, доїти у неї двома руками зручно. Вимірювала вже надої і у мене якась підозра з’явилася, що мою Зайку хтось піддоює. Молока 10мл вранці та ввечері, у неї 2 місяць котності. Раніше я її задоювала в три місяці котності і то не дуже просто, а тут таке. І дійочки у неї холодні і липкі. Сьогодні оділа їй ліфчик, подивлюся що буде.
А ще сьогодні мене на роботі привітали, подарували ну і я зразу в інтернет магазин до Олесі @Euro-ferma і замовила термокаутер. А що, гарний мені подарунок буде.
Отож , тримаючи кіз, це незамінний подарунок, без нього ніяк, бо роги таки лишні.
Обезрожуваня резинками дуже болісний процес, як і для тварин , так і для людини. Мені краще попрацювати термокаутером, чим слухати як вони плачуть.
Вітаю! Дуже корисний подарунок для козовода. У мене останні роки на всі свята такі подарунки, вже козу дарували і термокаутер, машинку, формочки… а скільки в мене ще ідей на майбутнє
Всім доброго дня. Сьогодні, як зійде перша зірка на небі, нас всіх накриє святий вечір. Божої благодаті вашим сім’ям, здоров’я, родинного порозуміння. Не забудьте обійняти своїх рідних і подякувати Богові за те, що вони у вас є.