Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

Нашу Лєрочку сьогодні охрестили, так що прошу, хто може, помоліться за неї. І ми молимося.

16 лайков

Поздравляю, Божьих благословений на каждую секунду жизни!

6 лайков

І як я на козенят дивилася не знаю. Вчора обезрожувала і виявила, що обидва козли. Але які гарні.

34 лайка

Наточка, як ваша малявочка? Вже вдома?

1 лайк

Привіт, ні ще у лікарні але вже не у реанімації і разом із мамою. Надіємося що на наступному тижні буде вже дома.

26 лайков

Дай Бог здоровья малышке и маме!

4 лайка

Прочитала Натулечко твою сторіну.Спочатку прочитала рецепт поросятка, чуть слюнями не подавилася. Потім прочитала за твоє весілля, хочу привітати тебе.:hibiscus: Щоб ви разом ще прожили не одні 23 роки. Тепер чекаємо фото із золотого весілля.:wink:Похвилювалася за твою внучку, добре що уже все налагоджується. Хай у маленької принцеси ці пережиті проблеми будуть найбільші в її довгому житті. І щоб ви всі не мали більше причин хвилюватися за її здоров’я.:kissing_heart::hibiscus:

14 лайков

Мамі мабуть зараз треба більше уваги. Вона у лікарні ніколи раніше не лежала і тепер у неї чи то психоз чи дипресія, не знаю. Постійно плаче що їй додому вже хочеться. Розмовляю, заспокоюю як можу.

5 лайков

Дякую, Натуль, за твої привітання та побажання. :heart_eyes: заходь в гості частіше.

3 лайка

Мамі потрібно більше позитивних емоцій. У неї може бути післяпологова депресія. Приділяйте їй більше уваги.
Я першого сина народила дуже рано, мені емоційно було дуже важко і погано + проблеми зі здоров’ям. Пізніше подорослішав я зрозуміла, що в мене була якась депресія.

9 лайков

Не лишайте без уваги, в моєї подружки було, дуже страшно. Може бути агресія до дитини, чоловіка.

6 лайков

Поздравляю с внучкой, очень переживала, пока дочитала, просто с замиранием сердца.
Большого здоровья, счастья и удачи вашей семье !

Могу сказать по себе, нам уже 4.5 месяца, действительно нужна помощь и понимание, что бы больше отдыхала, может даже чем то отвлечь от происходящего. Шоппинг, праздник маленький, пусть выговориться.
Всё это проходящее, а потом только радость впереди.

4 лайка

Так мы же не против просто она в больнице, каркнтин, никого не пускают и не выпускают. Говорю ей, что как только выпишут то я конечно побуду с малышкой, а они пусть пойдут погуляют, развеются. Но пока в больнице пусть потерпит.

Це точно не вона. Діти так чекали га появу цієї дитинки та й після пологів у неї як такової депресії не було. У неї алергія на лікарню.

6 лайков

Ой , точно ! У мене така ! Я ревіла , як білуга , після кожніх пологів , бо тримали в роддомі по 10 днів колись . Вдома все ставало на свої місця ! Бажаю міцного здоров’я ( психичного також !) мамі та доці - все буде добре !

11 лайков

Ой, как у моего сыночка. как я рада, что у вас все в хорошей динамике! :green_heart: Поздравляю с внученькой, все наладится :hibiscus: :hibiscus: :hibiscus:

3 лайка

Вітаю всих із ссвятом.
Ми вже дома, виписали невісточку з онучкою вже. Сьогодні я вже на чергуванні. Діти поїхали у місто у справах, а я з малявочкою. :heart_eyes:

35 лайков

Супер.Малявочці дуже повезло,у неі сама краща бабуся.Роботяща і має кізочок,випоіть крихітку молочком.Дуже за вас рада💜

8 лайков

Наталочко, тебе також із святом.Гарно новина, що малеча вже вдома. Вдома все буде ОК.
Навіть не помітите як промайне час і незабаром маленька Лерочка буде допомагати бабусі біля кіз поратись :goat: :goat:

11 лайков

То найкращий подарунок на св"ято! Хай все буде здорово!

7 лайков

Поздравляю! Самый лучший подарок на праздник :hibiscus: Здоровьечка всем :kissing_heart:

5 лайков