Нашу Лєрочку сьогодні охрестили, так що прошу, хто може, помоліться за неї. І ми молимося.
Поздравляю, Божьих благословений на каждую секунду жизни!
Наточка, як ваша малявочка? Вже вдома?
Привіт, ні ще у лікарні але вже не у реанімації і разом із мамою. Надіємося що на наступному тижні буде вже дома.
Дай Бог здоровья малышке и маме!
Прочитала Натулечко твою сторіну.Спочатку прочитала рецепт поросятка, чуть слюнями не подавилася. Потім прочитала за твоє весілля, хочу привітати тебе. Щоб ви разом ще прожили не одні 23 роки. Тепер чекаємо фото із золотого весілля.
Похвилювалася за твою внучку, добре що уже все налагоджується. Хай у маленької принцеси ці пережиті проблеми будуть найбільші в її довгому житті. І щоб ви всі не мали більше причин хвилюватися за її здоров’я.
Мамі мабуть зараз треба більше уваги. Вона у лікарні ніколи раніше не лежала і тепер у неї чи то психоз чи дипресія, не знаю. Постійно плаче що їй додому вже хочеться. Розмовляю, заспокоюю як можу.
Дякую, Натуль, за твої привітання та побажання. заходь в гості частіше.
Мамі потрібно більше позитивних емоцій. У неї може бути післяпологова депресія. Приділяйте їй більше уваги.
Я першого сина народила дуже рано, мені емоційно було дуже важко і погано + проблеми зі здоров’ям. Пізніше подорослішав я зрозуміла, що в мене була якась депресія.
Не лишайте без уваги, в моєї подружки було, дуже страшно. Може бути агресія до дитини, чоловіка.
Поздравляю с внучкой, очень переживала, пока дочитала, просто с замиранием сердца.
Большого здоровья, счастья и удачи вашей семье !
Могу сказать по себе, нам уже 4.5 месяца, действительно нужна помощь и понимание, что бы больше отдыхала, может даже чем то отвлечь от происходящего. Шоппинг, праздник маленький, пусть выговориться.
Всё это проходящее, а потом только радость впереди.
Так мы же не против просто она в больнице, каркнтин, никого не пускают и не выпускают. Говорю ей, что как только выпишут то я конечно побуду с малышкой, а они пусть пойдут погуляют, развеются. Но пока в больнице пусть потерпит.
Це точно не вона. Діти так чекали га появу цієї дитинки та й після пологів у неї як такової депресії не було. У неї алергія на лікарню.
Ой , точно ! У мене така ! Я ревіла , як білуга , після кожніх пологів , бо тримали в роддомі по 10 днів колись . Вдома все ставало на свої місця ! Бажаю міцного здоров’я ( психичного також !) мамі та доці - все буде добре !
Ой, как у моего сыночка. как я рада, что у вас все в хорошей динамике! Поздравляю с внученькой, все наладится
Вітаю всих із ссвятом.
Ми вже дома, виписали невісточку з онучкою вже. Сьогодні я вже на чергуванні. Діти поїхали у місто у справах, а я з малявочкою.
Супер.Малявочці дуже повезло,у неі сама краща бабуся.Роботяща і має кізочок,випоіть крихітку молочком.Дуже за вас рада💜
Наталочко, тебе також із святом.Гарно новина, що малеча вже вдома. Вдома все буде ОК.
Навіть не помітите як промайне час і незабаром маленька Лерочка буде допомагати бабусі біля кіз поратись
То найкращий подарунок на св"ято! Хай все буде здорово!
Поздравляю! Самый лучший подарок на праздник Здоровьечка всем