Фото будуть вже на вихідних. Зараз стільки всього. І робота і синуля у суботу жениться і окоти. Голова кругом йде.
Накормила я козенят, і здоїла приблизно 1,7л молозива, але побоялася повністю видоювати бо вим*я дуже велике було. Я здоїла лише щоб зняти напругу.
Зробила сьогодні фото козенят.
Козлик, народився з вагою 3,000кг
І козочка, народилася з вагою 2,700кг
Козочка залишається дома, а от козлику спробую знайти нову сім*ю.
Красотулічки хай ростуть здорові. Наташа Ніколь часом не Ніка сестра?
Вітаю !
Так, це його сестричка.
У нас сьогодні Зайка окотилася. Сама. Троє козенят. 2 козочки і козлик. Козенята не крупні. Сьогодні не зважила. Завтра обов*язково зважу.
Вітаю з поповненням)
Всіх дівчаток форума вітаю із нашим святом. Здоров*я всім, натхнення, енергї та кохання.
Розрізала сьогоні свій авторський сир. Смак ніжний, вершковий з невеличкою молочною кислинкою.
Але от як його назвати ніяк непридумаю.
Фото зробила класно
Раз авторский, то можно АВТОРИТЕТ
Нас звечора Жаклін заставила попереживати. Таке як збиралася народжувати, але то є ознаки, то спить собі спокійно. Чого не скажеш про нас, всю ніч чергували. А вона вирішила вранці подарувати нам двух шикарних козликів вагою 4,000 та 3,600 кг. Колір козликів норковий (коричневий) всі в татуся. Так, що Марина @Kharkovchanka ти стала вчерговий раз козобабусею. Козлики 68,75%АН
Перші фото.
Поздравляю с благополучным окотом.
А я через неделю Примку жду (сестра Жаклин по папе) живот огромный, думаю тройня будет.
Поздравляю ! Много молочка , на сыр и масло ! Пусть мамочка не огорчает молочком .
И по маме тоже.
А хто може сказати як зрозуміти, що послід відійшов коли не бачили ні процес відходу ні сам послід?
Перша наша козочка Ніколь окотилася, коли нас не було вдома в загальному сараї. Посліду ми не знайшли. З козочкою все добре.
Друга, Зайка, окотилася при нас, але як і коли виходив послід ми теж не бачили бо святкували одруження сина. Посліду теж у сараї не було, але Зайка була вже у окремих апартаментах.
І ось сьогодні, Жаклін, коли народжувала ми були присутні, народила вона десь о 9 годині ранку, потім я бачила як висів кусочок посліду. Поки ми поснідали, та ще через деякий час я пішла пдивитися десь об 11,00 годині що та як, то того кусочку вже не було, але й у загородці його теж не знайшла. Але коли вона народжувала, козлики виходили прямо з пузирями і вона розірвавши їх намагалася їх з’їсти.
Уже вспомнила… Так мы тогда вообще родные сестры
Ната, наверняка она его съела, как и все предыдущие козы.
Не дивлячись на те, що цей рік козлиний і у нас у господарстві, але ж всих козликів не залишиш, хтось знайде нову сім’ю, хтось піде у морозилку, але ж у господарстві потрібен козел, не родич. Тому до нас приїхав майбутній мачо, а зараз лапушка козлик Лео 82,75%АН
Поздравляю с новым производителем!Пусть наделает много молочных девочек!
Вітаю Натуль з майбутнім мачо. Щоб робив більше дівчаток, а вони в свою чергу заливали тебе молочком. А звідки приїхав такий красунчик.
З-під Полтави. Від Каті @eka82 Побували у Каті в гостях, побачили господарство. Все так класно облаштовано, всі тваринки такі ухожені та відкормлені. Катя взагалі молодчинка. З таким господарством сама управляється.