Праве проблемне було не розправили. Треба щоб залому не лишилося. Можна на нього грузик на пару днів
Така корова потрібна й собі самому
Дякую, там на обидва треба, стирчать горизонтально
Марина , а картонка в середині вуха є, чи тільки зовні.) Я зазвичай беру дві, і картон трохи тонший.(у мене це коробки від корвалолу чи ібупрофену
Останій раз жартувала, що козликів назвем Корвалом, Ібупрофеном так на вусі написано
Та це капець якийсь
І я дивлюся, що реально можу вдвоє більше тримати в цій стайні, но проблема - сіно. В цей рік багато луків некошених, немає рук. Ми і так щось самі робили. Я, вибачте, вже як є, з своїм тим, як каже Лесь Подерев’янскій, клімаксом страшним, хай йому грець, думала і ласти склею з тими вилами по спеці Не знаю, що буде в цей сезон, но кізочок буду залишати ще собі
Дякую, буде легше примотувати, треба ще якісь грузкі рибацькі прилепіти, щоб формувати хрящ вниз
Та не знущайтеся з дитини (це я про грузики)! Хочете з довгими вушками - краще візьміть новенького козлика. В цього малюка будуть вушка - вертольотики, донизу все одно не будуть висіти, особливо у старшому віці.
Рибацькі не варто, свинцеві. Просто товщу картонку. Висіти вони дійсно не будуть ,. але треба щоб вушна раковина розкрилася і стала округлою
та я б і не знущалася, а кажуть, що можуть бути запалення, якщо не розправити. Ну, а як вже це наліпила, то можна і донизу потягти, щоб краще було. Це козочка на продаж, я багато просити не буду, більше хвилююся, щоб продати, бо дивлюся, як багато кіз продають, цілі ферми Мені кози з довгими вухами не підходять, у нас холодний регіон
Дякую. Буде смішнючка
Вуха афігєнні
Тепер стали не гвинтокрили %нубійськи, а подовжені альпійськи
Це і є гвинтокрили.) Потішне козенятко.
Поїхала наша красуня учора до нової родини, буде другою кізонькою на господарстві. Хазяїн спитав, чи можна буде привозити до нас на весілля. Добре, що люди розуміють, як це важливо і згодні везти козу за 80 км до цапа. Не змогла відмовити, буду рада бачити
Останні фото
А ще маємо отаки новини. Сусідка поїхала за кордон на 3 міс і я взяла на перетримку її зааненку, дуже красива велика коза, характер чудовий. Котилася 5 днів тому, від Принця маємо цапка на продаж, вуха Принця, вага була 4650, а сестричка вухата 4050. Кізоньку хазяйка залишає собі
Цапок пішов на тяг. Жодного дзвінка по об’яві не було
Це і не дивно війна у країні, але в мене за 10 років продалась лише одна кізка 6 місячна
в минулому році.
Розростаїмось а потім за голову беремось.
Хочу парочку дівчат додати собі, а що буде з сіном, велике питання. Тим літом не вистачало рук сіно робити, більшість луків не кошені. Я замало сіна купила, дякуючи Богу зима тепла і ми паслися всю зиму та весна надрання, перезимували вдало
Восени Принц попрацює і будемо прощатись, хоч цапа не треба буде годувати, вже все ретельно рахую
Але ж це ненадовго, олин поїде а друного знову нада шукать, цап на подвір,ї це добре коли свій є.