Гора Магура в Карпатах

Праве проблемне було не розправили. Треба щоб залому не лишилося. Можна на нього грузик на пару днів

2 лайка

Така корова потрібна й собі самому

2 лайка

Дякую, там на обидва треба, стирчать горизонтально

Марина , а картонка в середині вуха є, чи тільки зовні.) Я зазвичай беру дві, і картон трохи тонший.(у мене це коробки від корвалолу чи ібупрофену

Останій раз жартувала, що козликів назвем Корвалом, Ібупрофеном так на вусі написано

6 лайков

Та це капець якийсь :sweat_smile:
І я дивлюся, що реально можу вдвоє більше тримати в цій стайні, но проблема - сіно. В цей рік багато луків некошених, немає рук. Ми і так щось самі робили. Я, вибачте, вже як є, з своїм тим, як каже Лесь Подерев’янскій, клімаксом страшним, хай йому грець, думала і ласти склею з тими вилами по спеці :grimacing: Не знаю, що буде в цей сезон, но кізочок буду залишати ще собі

4 лайка

Дякую, буде легше примотувати, треба ще якісь грузкі рибацькі прилепіти, щоб формувати хрящ вниз

Та не знущайтеся з дитини (це я про грузики)! Хочете з довгими вушками - краще візьміть новенького козлика. В цього малюка будуть вушка - вертольотики, донизу все одно не будуть висіти, особливо у старшому віці.

1 лайк

Рибацькі не варто, свинцеві. Просто товщу картонку. Висіти вони дійсно не будуть ,. але треба щоб вушна раковина розкрилася і стала округлою

3 лайка

та я б і не знущалася, а кажуть, що можуть бути запалення, якщо не розправити. Ну, а як вже це наліпила, то можна і донизу потягти, щоб краще було. Це козочка на продаж, я багато просити не буду, більше хвилююся, щоб продати, бо дивлюся, як багато кіз продають, цілі ферми :slightly_frowning_face: Мені кози з довгими вухами не підходять, у нас холодний регіон

3 лайка

Дякую. Буде смішнючка :slightly_smiling_face:

1 лайк

Маю отакий результат на 5 день
Насправді, вухата більша, просто стоїть далі від об’єктиву

22 лайка

Вуха афігєнні :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

5 лайков

Тепер стали не гвинтокрили %нубійськи, а подовжені альпійськи :slightly_smiling_face:

5 лайков

Це і є гвинтокрили.) Потішне козенятко.

3 лайка

Поїхала наша красуня учора до нової родини, буде другою кізонькою на господарстві. Хазяїн спитав, чи можна буде привозити до нас на весілля. Добре, що люди розуміють, як це важливо і згодні везти козу за 80 км до цапа. Не змогла відмовити, буду рада бачити :blush:
Останні фото

22 лайка

А ще маємо отаки новини. Сусідка поїхала за кордон на 3 міс і я взяла на перетримку її зааненку, дуже красива велика коза, характер чудовий. Котилася 5 днів тому, від Принця маємо цапка на продаж, вуха Принця, вага була 4650, а сестричка вухата 4050. Кізоньку хазяйка залишає собі

21 лайк

Цапок пішов на тяг. Жодного дзвінка по об’яві не було :slightly_frowning_face:

2 лайка

Це і не дивно війна у країні, але в мене за 10 років продалась лише одна кізка 6 місячна
в минулому році.
Розростаїмось а потім за голову беремось.

3 лайка

Хочу парочку дівчат додати собі, а що буде з сіном, велике питання. Тим літом не вистачало рук сіно робити, більшість луків не кошені. Я замало сіна купила, дякуючи Богу зима тепла і ми паслися всю зиму та весна надрання, перезимували вдало :slightly_smiling_face:
Восени Принц попрацює і будемо прощатись, хоч цапа не треба буде годувати, вже все ретельно рахую

8 лайков

Але ж це ненадовго, олин поїде а друного знову нада шукать, цап на подвір,ї це добре коли свій є.

6 лайков