Поліна просто гарячою водою промиваєш і зливаєш?
Ти не запарюєш щоб зерно набухло?
Для лучшого травлення і харошої віддачі.
В мене коли сире зерно багато виходить з горохами і не знаю чому.
Тому почитала Олю Лєсную і почала запарювать.+ 5% сирого кидаю щоб рубець не відвикав і всеодно зерно у горохах не переварене є з цих 5%.
Катя, ні не запарюю. Проточною водою. Під напором, через сито. У мене мета - дезінфекувати…
Наприклад, на самому початку, ми не мали обладнання, і купували дроблену кукурудзу. От її , та й не тільки її я помічала… навіть купувала вітацел, типу пробіотики…
Тепер скажу вам із впевненістю 100 відсотків, зерна немає в горошках…і головне тому, я думаю, багато факторів, головні : менше токсинів - краща робота жкт. І ми суттєво збільшили гілки в раціоні…іншими словами, кількість і якість грубих кормів… Пробіотики вже забула і думати… вважаю їх не потрібними, знижують природний імунітет…одне за друге чіпляється. Але запарювати , я думаю, не потрібно…горох - да, зерно, жом - ні…
З гілками важко, я розумію, але це “вєщь”, я усім про це говорю. Це їх і їжа, і вітаміни, і пробіотики, і контроль гельмінтів…і багато інших корисних властивостей…
Про пончики, пізніше вже очікування мої підходять до завершення, треба їхати додому…
Поліна я пасу коли можу і знаю що це дуже добре для рубця але зараз важко запускається Дана 43.75% нуб/ к рові і так співпало що голольод сидимо дома , травмоване коліно боюсь нарушить бо буде повна жжж.Вибач.
Катя, я ж знаю, що важко.
Але я ж ділюся досвідом.
І на пасовищі вони не візьмуть достатньо гілок. Це тільки вдома, протягом усього дня…
У козлика очень красивое тело. На фото вообще не то вышло…
У него широкая, большая грудь и очень высокий и длинный. На фото все наоборот
Это я к тому, что фото фоту рознь…
Кстати, это самая крупная козочка у нас. Родилась вместе с Ричи. И ее размер, такой же как и Ричи. Немного может козел длиннее …
Ооо, Нина, ты сделала это - супер фото, супер ребенок
Та нет, Ирина…и антураж , и качество, все не ахти…
Но ребенка то видно отлично! А не как на видео в фб
Это правда…видео мне не удалось…
Отличное видео! "Смотрите внимательно! Говорят там есть козлята
Таня, я не заметила