Два козлика 70/30 Нубозаани. Срібне Чернігівська область

Шукають свої гареми два козлики нубозаани 70/30 народилися 06.02.2021 в одностатевій двійні. Крупні, на високих ніжках із шикарними арками і широким кріпленням. Мама Уртіка (заводчик Оля коза.юа) другий окіт на сьогодні добовий надій 3.2л дуже смачного молочка. Мамині предки: Дінар (“Золота коза”), Снєжа (“Sunny Farm”). Повна інформація по мамі буде додана. Тато Добродар (заводчик сестра Сергія), бабуся по тату Альва з хорошим надоєм і дуже смачним молочком. По бабусі теж буде додаткова інформація. У предків яскраве різноманіття кольрів від чорного до кольорових бризг, прадідусь по тату червоно-рябий. По лінії зааненської породи предки кращі кози в Україні, по лінії АН теж високоудійні предки із шикарними вименами і неймовірно смачним молочком. Ціна одного козлика до 1 місяця 2000 грн. Самовивіз. Бронювання із задатком. Тільки у хороші ручки. Олеся 0936365692. Із задоволенням відповім на всі запитання, надам додаткові фото, відео. Срібне Чернігівська область. Поруч Прилуки, а також Ромни Сумської області. Від Києва 180 км.

20 лайков

Наші хлопчики

Їх тато

17 лайков

Тато козликів Добродар 91.5/8.5 нубо-заан з шикарною аркою, широким кріпленням, рогатий, обезрожений у дитинстві. Козлики будуть рогаті. Від Добродара є ще дві дівчинки, учора народилися, так що тато хлопчиків знатний “дєвкодєл”, хоча ще сам молодий, ще немає року, фото зроблено нещодавно. Наші хлопчики дуже активні, грайливі, ласкаві, ручні випоюються із сосочки.

Бабуся по тату

Родове дерево по мамі Уртіці можна подивитися натиснувши на посилання нижче. Інформація надана Олею, заводчиком Урті, складася при продажі рідної сестри Уртіки - Урсули, вони народилися в господарстві Олі в одностатевій двійні)

https://koza-ua.com/?page_id=1286

Фото мами козликів Уртіки разом з її старшою донею по першому окоту. Мама, та що більша і без ріг. Це фото сімейне робилося для себе, пізніше зроблю фото вимені мами і мордочку😊, трішки не встигаю).

18 лайков

Мне понравились,кому важней не проценты. а хорошая родословная козликов присмотритесь.

8 лайков

Так, це вірно у нашому господарстві головне здоров’я та якісні і кількісні показники молока тварин. Дякую, за відгук :tulip: Але у нас і процент високий, а вухаааа:wink:

2 лайка

Додаю фото мами перед ранковим доїнням. Нагадаю у нас другий окіт, вим’я без набряку.

17 лайков

Олесю, трошки нижче фотоапарат опустіть, як вимя фотографуєте. Там переднє кріплення суперове :heart_eyes:

6 лайков

Дякую , Олю, буду вчитися. Вим’я як у корівки, а я маю корівку, знаю про що говорю :blush:. Урті легкодійна, молочко дуже смачне. Молочко у нас купують діткам і дорослим із задоволенням. Я вам дуже вдячна за мою Урті:hugs:

5 лайков

І вам дякую за турботу про неї! :two_hearts:

4 лайка

Оля, напомните пожалуйста, Уртика это сестра Фанты или Урсулы?

1 лайк

Это сестра Урсулы, уехала к Олесе маленькой козочкой.

6 лайков
18 лайков

На коричневого козлика бронь. Білий козлик поїхав до люблячих власників.

9 лайков

Эта тема была автоматически закрыта спустя 31 день. В ней больше нельзя отвечать.