Процентні нубозааненські козлики

Продам процентних нубозааненських козликів. Народжені 1.06 в трійні від первокотки Фіалки. Генетично рогаті, знерожені. Вага при народженні: білий 3757 г, бежевий 3247 г, коричневий 3909 г. Зважували через тиждень після народження: 5870, 5100, 5130 г відповідно. Вагу набирають гарно, отже молока на всіх трьох вистачає, правда останній раз як була не мала часу зважити, але важкі, ситі, довгоногі.




Мати Фіалка (від 50% нубозааненки Квітки заводчик Сергія (зааненка Ділена, дочка Аладіна,+ 100% нуб Жан Клод, народжений у Ірини Сонцевсем) та 68 %Лютіка від Марини Бабушки (Даліда-Дукат). У Фіалки гарне кріплення вимені.



Дуже крупна коза.

Батько козенят Айран- 93% нуба, решта зааненець, від Сергії , не смердючий, в гон злегка пах мускусом, зараз взагалі можна безпечно обніматися.

Батько від 100% нуба Персея і 87% Айви. При виведенні Айви протягом 3-х поколінь використовували 100% нубійські цапи Жан-Клод, Ікар, Дон. Як материнська спочатку була взята 100% зааненка Мілка.
Кількість сосків у козликів нормальна, по 2. Бежевий, має ген мармуровості: є пряма, яка посвітліє. Так, що може давати розцяткованих нащадків.

Знаходимося в с. Єрківці, бажано самовивіз, але поки ще до місяця, можу привезти в Київ. Потім не влізе в сумку. Ціна 1900 грн.

13 лайков
2 лайка

Вим’я мамки. Це при тому, що діти з нею весь час, тому, вим’я не переповнене, не постановочне.

7 лайков


Хлопці відпочивають.

8 лайков

Хлопців ще можна, хоч важкувато, провезти в сумці, що робить доставку простішою, але вони, при нормальній годівлі, будуть на осінь вже здатні крити кіз при потребі

3 лайка

Вага хлопців у два місяці рівно: білий-18,9 кг, бежевий-13,8, коричневий- 15 кг. В руках вже важкувато забрати.



Біля блока видно ріст в холці. Стандартний фундаментний блок 60 см, здається

5 лайков

Білий класнючий :heartpulse:

1 лайк

І я би білого взяла :smiling_face_with_three_hearts: давно на нього вже дивлюся

2 лайка

У мене без варіантів :pensive: а про твої плани не знаю. Як дуже треба, то завжди можна домовитись

2 лайка

Якщо хто приглядатися і думає, то вирішуйте скоріше. На тижні підуть до діда Мороза. Хлопці дорослішають, а відокремити нема куди

Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.