Продам кізочку 75% нуб- 25-зааненка. Народилися 26.01.24 в одностатевій трійні ,за третім окотом. Вага при народженні по 4,1 кг. Була на підсосі під мамою до 3 тижнів, але перевели вже на соску. Мама молочна (6 л на піку), молоко смачне. Кізки генетично рогаті, але роги вже прибрала.
Лишилася біленька. Ціна 4 тис грн грн.
Дуже гарнi козенята. Гарних для них господарiв.
Доброго дня, як з Вами зв’язатися. Я Людмила т.0965051685.
Доброго ранку, цікавлять ваші дівчатка, якщо ще не розібрали напишіть будь ласка на цей номер 0503028240, Наталя
Всім одписалась на вайбер, чекаю на відповіді
Зважила. Вага дівчат в 19 днів: 8,3, 7,3 та 6,1 кг ,дівчата крупні в мисці зважити вже не виходило, а на руках разом з людиною, можливо є погрішність. В ашановській торбі вже буде тісніснувато везти
Які гарнюні ,вже так підросли ,гарних люблячих ручок дівчаткам
Добрий день! Зацікавили ваші кізоньки. Мій номер 0950862041.
Двоє дівчаток знайшли свою маму. Лишилася біла.
Ранішній надій мами за 8 годин ночі - 2 л. Козеня було з нею.
Моцна дитинка! Слава Богу, нехай радує апетитом і росте славна!
Треба її у гарні ручки, до нової мами. Вже до 9 кг вага доходить, в п’ятницю 4 тижні буде. Довга, росла, гарна коза має вирости
Гарнюща, капець!
Мені теж сподобалась, причому з усіх сама найкраща. От не знаю, чого люди на колір дивляться, а “брил’янт” не помічають.
Гарних ручок дівчинці.
А мені останнім часом дуже подобаються білі нубієчки, це так вишукано.
Так вона може потім і не бути чисто білою. Он її бабка біла Квітка зараз стала при денному освітленні з рожевим відтінком. І від білої Квітки і бежевого Айрана народжувалися, чорні, бежеві і яскраво коричневі козенята. Тому які будуть діти в цієї білої манюні, це лотерея як завжди у нубів
Оля, це у Вас дівчатка родичі Аммальгами, якщо я нічого не придумала?
В яку ціну будуть сьогодні народжені?