Кізочки 75 % нубійські, решта зааненські

Продам кізочку 75% нуб- 25-зааненка. Народилися 26.01.24 в одностатевій трійні ,за третім окотом. Вага при народженні по 4,1 кг. Була на підсосі під мамою до 3 тижнів, але перевели вже на соску. Мама молочна (6 л на піку), молоко смачне. Кізки генетично рогаті, але роги вже прибрала.
Лишилася біленька. Ціна 4 тис грн грн.

13 лайков

25 лайков

Дуже гарнi козенята. Гарних для них господарiв.

3 лайка

Доброго дня, як з Вами зв’язатися. Я Людмила т.0965051685.

1 лайк

Доброго ранку, цікавлять ваші дівчатка, якщо ще не розібрали напишіть будь ласка на цей номер 0503028240, Наталя

1 лайк

Всім одписалась на вайбер, чекаю на відповіді

1 лайк

Зважила. Вага дівчат в 19 днів: 8,3, 7,3 та 6,1 кг ,дівчата крупні в мисці зважити вже не виходило, а на руках разом з людиною, можливо є погрішність. В ашановській торбі вже буде тісніснувато везти

7 лайков

Які гарнюні ,вже так підросли ,гарних люблячих ручок дівчаткам :rose:

2 лайка

Добрий день! Зацікавили ваші кізоньки. Мій номер 0950862041.

Двоє дівчаток знайшли свою маму. Лишилася біла.

9 лайков

Ранішній надій мами за 8 годин ночі - 2 л. Козеня було з нею.

6 лайков

Вирішили перекинути дитину на соску, взяла.

13 лайков

Моцна дитинка! :smile: Слава Богу, нехай радує апетитом і росте славна!

3 лайка

Треба її у гарні ручки, до нової мами. Вже до 9 кг вага доходить, в п’ятницю 4 тижні буде. Довга, росла, гарна коза має вирости

7 лайков

16 лайков

Гарнюща, капець!

4 лайка

Мені теж сподобалась, причому з усіх сама найкраща. От не знаю, чого люди на колір дивляться, а “брил’янт” не помічають.
Гарних ручок дівчинці.

7 лайков

А мені останнім часом дуже подобаються білі нубієчки, це так вишукано.

5 лайков

Так вона може потім і не бути чисто білою. Он її бабка біла Квітка зараз стала при денному освітленні з рожевим відтінком. І від білої Квітки і бежевого Айрана народжувалися, чорні, бежеві і яскраво коричневі козенята. Тому які будуть діти в цієї білої манюні, це лотерея як завжди у нубів

5 лайков

Оля, це у Вас дівчатка родичі Аммальгами, якщо я нічого не придумала?
В яку ціну будуть сьогодні народжені?

1 лайк