Продам відсоткових нубійських кізочок

Продам кізочок, що народилися 24.01.



Дівчата з довгими вухами, одна генетично комола, інша рогата.
Народилися вагою 4,2 та 4,8 кг. Вага рівно в три місяці по 25 кг кожна.

Батько 93% нуб Айран (заводчик сестра Сергія) від 100% нуба Персея і 87% Айви. При виведенні Айви протягом 3-х поколінь використовували 100% нубійські цапи Жан-Клод, Ікар, Дон. Як материнська спочатку була взята 100% зааненка Мілка. На фото йому 11 міс, зараз ще підріс.

Мати коротковушка Мишка, другий окот. Від Пончика (заводчик Марина Babushka) та моєї кози Плюшки. Пончик від Моніки та Талера. Талер від Дизеля ( від Лади) і Терри. В предках Мишки ламанчі, зааненці та в прабабках місцева коза. Надій Мишки на 4 місяці після окоту стабільно більше 4 л. Легкодійна, але молоко не підтікає. Який був пік не знаємо, бо дівчата були під козою. Прирости маси гарні. Повністю випоєні дівчата, хоча ще по трішки їх зранку молоком мама балує. Під кінець осені, чи взимку можна буде крити.



Ціна 3 тис. Самовивіз с. Ерківці, між Борисполем та Переяславом. По домовленості можу довезти до Києва. Але краще все самому дивитися в господарстві.

27 лайков



14 лайков

Ви в Єрківцях знаходитесь?Дойних немає?

Так в Єрківцях. Дійні собі потрібні. В нас стадо 4 кози. Для всього сімейства і друзів вистачає на молоко і сири, а торгувати нема як молочкою, та і важко мамі зайві кози. Тому і продаємо цих молодих. Інакше б таких лишила не задумуючись.

5 лайков


Отака одна з дівуль

17 лайков

На мотузку взяли, бо доїмо на полі, а вони до мамки в зерно лізуть в відерко з кормом. Подоїли всіх, і вони знов на волі


22 лайка

Додам свіжі фото їх тата, Айрану півтора роки


12 лайков

Гарний, дуже гарний тато. І дівчатка классні. Нехай їм повезе з новими господарями!

5 лайков

Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.