Допомога нашим хлопцям

Друзі, потрібна наша допомога бійцям з розвідки 93 батальйону, 107 бригади.

Хлопці бють рашистів в районі Червоного Лиману, це 60км від Бахмуту, 30км від Словянська. Робота у них така: під`їхати максимально близько до ворожих позицій, запустити дрон, зібрати інфу, швидко приїхати на місце дислокації, швидко надати дані командуванню у вигляді, потрібному для прийняття оперативних рішень. Якщо погода «не дронна», чи немає дрона (увели, збили, поламався, сіли батареї) – хлопці ходять у розвідку класичним методом, тобто пішки. Це в рази небезпечніше для життя, і менш інформативно для командування.

Для роботи зараз їм необхідно:

  1. Дрон Mavic 3 combo. Ціна 120 000грн. Більше дронів – більше інформації, отже - ефективніші дії наших захисників на передовій.
  2. Набір запасних батарей для дрона Matrice 30 Series TB30. Ціна набору 32 000грн. З більшою кількістю батарей за один виїзд хлопці охоплять більшу площу. Це дуже важливо, особливо якщо взяти до уваги, що в холода батареї тримають менше.
  3. Комплект гуми на Тойоту Хайлюкс. Ціна 28 000грн. Да, там доріг немає, а від прохідності авто часто залежить не тільки успіх у виконанні бойового завдання, а і життя розвідників та пілотів.

Тому мета – зібрати повну суму 180 000грн до 31.12.2022. Залишок витратимо на пальне для авто та генератора (так, там таки є трохи проблем зі світлом).

Прошу всіх небайдужих долучитися до збору коштів. Розумію, що ви вже багато донатили, та і гроші з неба не падають (ціни… подарунки…рахунки…). Але хлопці роблять ту роботу, яка потрібна зараз всім, яка береже і наші з вами життя. А гроші ми ще заробимо.

Ціль: 180 000 ₴

Посилання на банку

Номер картки банки
5375 4112 0374 9770

Карта Приватбанку: 5167985661034090
Шевкун Тетяна

Серед бійців є мій чоловік, тому гарантую, що інформація щодо потреб достовірна, і гроші підуть за призначенням. По результату збору надам фото-, відео-звіт.
Якщо я забула надати якусь інформацію – напишіть, бо я вперше прошу кошти, і могла щось пропустити.

13 лайков

збираю допомогу для свого чоловіка і його підрозділа

3 лайка
    • Шевкун Тетяна Валеріївна
2 лайка

Таня, Шевкун Татьяна жена одного из підрозділа. Смісл відкривати 100 карток?

1 лайк

Саша, я зрозуміла. Твоя репутація без питань. То я хотіла показати, що перекинула “копієчку”.

1 лайк

Танюша, Дякую. :heart_eyes:

На Моно + :ukraine: Нехай б’ють москалів і бережуть себе.

2 лайка

Поширила у ФБ на своїй сторінці.

1 лайк

Моя копієчка для хлопців хоть чим можу.
Хай повернуться живими з перемогою.

4 лайка

Дівчата всім велике дякую. Плачу.

Сонечко все буде добре , держись.
Рада хоть малостю з пенсії можу допомогти вашим хлопцям, і сама б кажеться їм горлянки гризла б аби пришвидшити перемогу і щоб люди не страждали від цих ненажерливих нелюдів.
Бережім що можемо, що в наших силах.

Щось сталося? Чи від емоцій? Головне, що вчасно і хлопцям це допомогло бити рус…ню

2 лайка

ви всі неймовірні., дякую вам

2 лайка

Постійно допомагаємо нашим, відправляємо їм автомобілі. Але лагодити стає дедалі проблематичніше, особливо купити комплект ГБО зараз не завжди навіть буває можливість. Я думаю, треба щось створювати глобальне для цих цілей і більше об’єднувати людей. Сподіваюся скоро прийде час, коли вже це не буде потрібно.