Потрібна допомога!

Добрий день. Звертаюсь до вас за допомогою. Сьогодні вночі згорів будинок моєї доброї подруги, моєї куми, прекрасної турботливої мами двох дівчаток 9 та 11 років. Проживає в Чернігівській обл, Бахмацький рн. село Пальчики. Зима Вікторія Віталієвна. Згоріло все вщент. Пожежа трапилась вночі коли всі спали. Замкнула проводка у веранді. Дивом прокинулась. Устигла викинути у вікно лише дітей і вистрибнути сама. Залишились в чому спали. Прошу допомогти хто чим може. Постільна білизна, рушники, одяг, взуття, посуд… Якщо хто зможе то грошима. Будем вдячні за будь яку допомогу та підтримку.

6 лайков

Для девочек могу выслать немного одежды и обувь. И мамин размер?

Кошмар. Слава Богу, что все живы!

1 лайк

Жах ! А де вони зараз ? Є де жити ?

Нещодавно купила будинок, щоб від батьків відійти. Готувала його до ремонту. Та там голі стіни. Ну хоч дах є та самі живі лишились.

1 лайк

Давайте скидывайте,я загружу
0978481051

2 лайка

Татьяна,лучше в личку адрес по запросу давайте и номер карты

У мами десь 46 розмір. Розмір ноги 40-41.

1 лайк

Ой, у нас ноги маленькие :roll_eyes:, а размер ножек девочек?
Но курточки, брючки должны быть по размеру.
Адрес куда слать, пожалуйста

1 лайк

Напишіть і мені адресу, маю речі із яких я уже “виросла”

1 лайк

Татьяна, перенесла тему в раздел “помоги ближнему”

Согласна с Валентиной, данные отправляйте в личку. Тема в открытом доступе и есть сотни мошенников, которые могут обналичить любую карту.

Напишите мне в личку адрес Новой почты и контакты того, кто будет получать посылки.

3 лайка

Ніяк не доберу, я вам адреси повідправляла?

1 лайк

Таня, адресу отримала на завтра збираю посилку.

Дівчата , можливо хтось знає чи приймуть на укрпошті звичайний мішок із речами

И сразу следущий вопрос. Нп будет быстрей, но удобно ли будет забирать, есть кому? Куда лучше отправить?

Впринципі як вам зручніше. Там до НП я можу машиною підвезти, укрпоштою може бути дешевше. Кому як зручніше так і відправляйте.

1 лайк

Доброго дня. Дайте координати для відправки укрпоштою. Маю кілька пар взуття 40р.

Доброго дня. Чернігівська обл. Бахмацький рн. село Пальчики. Вул. Садова, 2. Індекс 16522. Зима Вікторія Віталієвна.

Велике вам спасибі. Хай біди обходять вас стороною.

Рост и размер ноги у девочек укажите, гляну что на них можно найти дома.

Розмір ноги старшої 38, меншої 36. Зріст старшої десь 150-155 см, меншої 140 см.