Можливо комусь із козоводів Херсонщини і сусідніх регіонів потрібна допомога - пропоную писати в цю тему.
наші  волонтери вже вчора загрузили машини кормами для  врятованих тварин та водою у пляшках , і вже поїхали на Херсонщину .   Але ж допогти ми можемо лише неокупованій території …   а що там на лівому березі ?
Всім серцем співчуваю … 
Знайомі мають старенький будинок на три кімнати, у селі, під Києвом, приймуть родину. Безкоштовно.
Все необхідне там є, тільки зручності на вулиці.
Подробиці та контакти напишу в приват
Візьму БЕЗКОШТОНО на тривалу  перетримку  до 6 кіз у людей, що постраждали від підриву Каховського водосховища. М.Вінниця, село 20 км під Вінницею.
(Інші тварини за домовленістю. Щоб знати чи зможемо розмістити)
Вчора зранку мені повідомили про більше ніж 90 трупів тільки в Олешках.
Сьогодні, рівень води впав і в затоплених будинках волонтери почали бачити велику кількість мертвих.
Мова йде про СОТНІ ВТОПЛЕНИХ РОСІЯНАМИ ЛЮДЕЙ лише тільки в м. Олешки.
Уявляєте про яку кількість мертвих йдеться разом з Гопрами, Коханами, Кардашинкою, Великою Кардашинкою, Малою Кардашинкою, Підстепним, Поймою, Нечаєвом, Винрозсадником, Піщанівкою, Саги ліві, Солонці ліві, Саги праві, Солонці праві, Рибальче, Нова Збурївка, Стара Збурївка, Забарине, Виноградне, Козач Лагері, Кринки, Корсунка ?
Знаючи це все мені складно слухати наші новини і шановних експертів коли вони ставлять акценти що це “екологічна катастрофа”, “криза” і т.д.
 В російському інфополі ВЗАГАЛІ нічого не має.
В російському інфополі ВЗАГАЛІ нічого не має.
Люди! Росіяни замовчують масове вбивство яке вони скоїли!
 Хто на підконтрольній території, будь ласка, благаю, говоріть про вбитих росіянами на лівобережжі!
Хто на підконтрольній території, будь ласка, благаю, говоріть про вбитих росіянами на лівобережжі!
Автор:
Вчора зранку мені повідомили про... - Volodymyr Shlonskyi | Facebook?
Багато на форумі є користувачів із росіі, вони мають це знати, адже їм новини правду не розкажуть.
Через годину після цього фото, вода майже повністю затопила будинок… їм пощастило, встигли маму з хлопчиком євакуювати. Вони зараз у безпечному місті.
Цього хлопчика та його маму знаю, бо зпілкуємося у спільноті допомоги дітям з інвалідністю.
А скільком не пощастило…
да, спасибо, Татьяна. об этом надо говорить - сми кардинально перевирают все.
это лютый пздц 
Вже не актуально. Пробувала відправити.