Дневник неадекватной балерины в ластах об участии в Новогоднем конкурсе "Щедрая коза 2018-2019"

Дякую Мар’яна за побажання і підтримку. Для мене ваші слова,як бальзам на душу.Я на перші місця і не претендую,є достойніші від мене. Але просто трішки сум налягає,коли читаєш,що у других є вболівальники,а тебе вроді ігнорують. Я за Олю дуже рада,що в неї скільки вболівальників і вона достойна цієї перемоги.

6 лайков

Наталочко, як що Вам додасть бойового духу, то я можу за Вас вболівати трошечки більше! :kissing_heart:

3 лайка

За лайки я ВСІМ ВДЯЧНА,але добре слово і коту приємне.:blush::blush::blush:

10 лайков

Мар’яна ви умієте піддать бойового духу.:hibiscus::hibiscus::hibiscus:

1 лайк

:blush::blush::blush::smile::smile::smile:шіснадцять символів.

Нет Наташа, я не правильно сказала.:slightly_smiling_face: Я болею за всех участников и желаю всем победы - благо призовых мест и призов много! Но без таблицы особо и не видно кто участвует… :grin:
Но за Олю болею немножечко больше!:wink::hugs:

3 лайка

Дєвочки ,та все в порядку. Я так написала,для розрядки,аби не мовчки.:grinning:Все правильно,у кожного є своі фаворити. І підтримку треба заслужити. Оля для всих зробила дуже багато,я сама думаю,що Оля повинна зайняти перше місце. Звичайно приймати теплі слова приємно,але і роботи над цим потрібно зробити не мало.

1 лайк

Бачу до Олі на посиденьки всі посходились :hugs:

Дівчата вітаю всіх з Хрещенням Господнім! Нехай свята хрещенська вода змиє всі негаразди і печалі!

Щодо конкурсу… бажаю перемоги кожному із учасники , кожному отримати саме “свій” приз

Я також такої думки :blush:

9 лайков

А я думаю, що перше місце займе той, хто наполегливо, систематично і вчасно створює влучні теми, і заробляє не тільки лайки, а ще й перегляди.
В минулому році я лайки на всяк випадок заробляла, хоча конкурсні завдання виконала в останні дні. Але була всього-навсього пятою, тому що створила мало тем…

7 лайков

Розповіп прикол… Зранку сиділа на форумі…Кудись відійшла, до компа приїхав чоловік
Прочитав відкриту тему Дневник неадекватной балерины в ластах об участии в Новогоднем конкурсе "Щедрая коза 2018-2019"

і запитує мене - що у вас там і балерини є? а чому вона неадекватна і щей в ластах?:joy:

Я йому відповіла -Це нова течія в балеті :joy:

Подивився на мене як на неадектатну :astonished:

12 лайков

А я думала він уже давно весь форум перечитав :slightly_smiling_face:
Мій почитує і розпитує про новини, багатьох знає по нікам.
Передавай привіт від балерини в ластах! :wink:

7 лайков

Мені здається,що за попередні роки ,під час конкурсів уже майже всі теми є на нашому форумі. Так,що в цьому році ,яку тему найдеш ,а потім подивишся,а вона вже є на нашому форумі. А ті теми які нові ,можуть ще і не зарахуватись,завжди є якісь ньюанси., Таблиці нема і нема того азарту ,незнаєш правильно завдання виконане,чи ні. А за перше місце,я і зараз думку не змінила,найбільше користі і повчальних тем ,це ваші теми.:open_book: І це не якесь там підлабузничиство,а факт.

2 лайка

Факт буде у таблиці :wink: Якби я була впевнена у своїй перемозі, то не строчила б зараз теми :slightly_smiling_face:

5 лайков

Ну я написала з людської точки зору.

1 лайк

А я з точки зору математики: сердечко - бал, пять переглядів - бал. Все інше - то слова й емоції :slightly_smiling_face:

9 лайков

А сердечки рахуються не в усих темах?

1 лайк

Я ж казала - там все так складно, як при отриманні субсидії. І результат непередбачуваний - що тут, що там :rofl::rofl::rofl: Щоб без таблички порахувать бали - то воші нападуть :hahaha:

9 лайков

Согласна, із субсидією мабуть легше розібратись.:joy:

6 лайков

Так він почитує, коли я на роботі…Але останній місяць щось погано почувається, тому про балерину в ластах не вкурсах

Дякую передам :relaxed:
Сьогодні в нього були гості

27 лайков

Ха! Не факт! Ты что не помнишь что было в том году? Многое можно изменить за последние несколько дней.

1 лайк