Дякую Мар’яна за побажання і підтримку. Для мене ваші слова,як бальзам на душу.Я на перші місця і не претендую,є достойніші від мене. Але просто трішки сум налягає,коли читаєш,що у других є вболівальники,а тебе вроді ігнорують. Я за Олю дуже рада,що в неї скільки вболівальників і вона достойна цієї перемоги.
Наталочко, як що Вам додасть бойового духу, то я можу за Вас вболівати трошечки більше!
За лайки я ВСІМ ВДЯЧНА,але добре слово і коту приємне.
Мар’яна ви умієте піддать бойового духу.
шіснадцять символів.
Нет Наташа, я не правильно сказала. Я болею за всех участников и желаю всем победы - благо призовых мест и призов много! Но без таблицы особо и не видно кто участвует…
Но за Олю болею немножечко больше!
Дєвочки ,та все в порядку. Я так написала,для розрядки,аби не мовчки.Все правильно,у кожного є своі фаворити. І підтримку треба заслужити. Оля для всих зробила дуже багато,я сама думаю,що Оля повинна зайняти перше місце. Звичайно приймати теплі слова приємно,але і роботи над цим потрібно зробити не мало.
Бачу до Олі на посиденьки всі посходились
Дівчата вітаю всіх з Хрещенням Господнім! Нехай свята хрещенська вода змиє всі негаразди і печалі!
Щодо конкурсу… бажаю перемоги кожному із учасники , кожному отримати саме “свій” приз
Я також такої думки
А я думаю, що перше місце займе той, хто наполегливо, систематично і вчасно створює влучні теми, і заробляє не тільки лайки, а ще й перегляди.
В минулому році я лайки на всяк випадок заробляла, хоча конкурсні завдання виконала в останні дні. Але була всього-навсього пятою, тому що створила мало тем…
Розповіп прикол… Зранку сиділа на форумі…Кудись відійшла, до компа приїхав чоловік
Прочитав відкриту тему Дневник неадекватной балерины в ластах об участии в Новогоднем конкурсе "Щедрая коза 2018-2019"
і запитує мене - що у вас там і балерини є? а чому вона неадекватна і щей в ластах?
Я йому відповіла -Це нова течія в балеті
Подивився на мене як на неадектатну
А я думала він уже давно весь форум перечитав
Мій почитує і розпитує про новини, багатьох знає по нікам.
Передавай привіт від балерини в ластах!
Мені здається,що за попередні роки ,під час конкурсів уже майже всі теми є на нашому форумі. Так,що в цьому році ,яку тему найдеш ,а потім подивишся,а вона вже є на нашому форумі. А ті теми які нові ,можуть ще і не зарахуватись,завжди є якісь ньюанси., Таблиці нема і нема того азарту ,незнаєш правильно завдання виконане,чи ні. А за перше місце,я і зараз думку не змінила,найбільше користі і повчальних тем ,це ваші теми. І це не якесь там підлабузничиство,а факт.
Факт буде у таблиці Якби я була впевнена у своїй перемозі, то не строчила б зараз теми
Ну я написала з людської точки зору.
А я з точки зору математики: сердечко - бал, пять переглядів - бал. Все інше - то слова й емоції
А сердечки рахуються не в усих темах?
Я ж казала - там все так складно, як при отриманні субсидії. І результат непередбачуваний - що тут, що там Щоб без таблички порахувать бали - то воші нападуть
Согласна, із субсидією мабуть легше розібратись.
Так він почитує, коли я на роботі…Але останній місяць щось погано почувається, тому про балерину в ластах не вкурсах
Дякую передам
Сьогодні в нього були гості
Ха! Не факт! Ты что не помнишь что было в том году? Многое можно изменить за последние несколько дней.