Вітаю! Нехай здорові ростуть, а мамочці побільше молока!Обовязково купіть соски, коли п"є з миски молоко попадає не в той відділ шлунку що треба, шукайте інформацію на форумі.
Поздравляю Алла, я пока еще роды своим не принимаю, не приходилось, опережают они меня, чувствуют наверное, что я трусиха
Всех с козодетками, здоровья и молочка !
У Даши вчера фальшстарт был, в 16.00 сказала - всё, рожать буду… Были ритмичные подёргивания живота, схватка одна была, стояла на живот всё оглядывалась. В 18.00 поела и пошла спать
Сегодня вроде не собирается , пока …
Белка сегодня 152 день, с вечера начала грести подстилку, вчера ела, сегодня с утра сено ноль, зерно отказ,яблочко съела. Ложится и сразу встает,гребет подстилку, вся дрожит и оборачивается назад. ой переживаю жутко, кручусь возле нее.
А Козя наша прохолостила На 159 день вечером подоила ее, теперь будем снова раздаивать
Молоко повинно бути теплим 42 градуси, тоді питимуть, воно дуже швидко схолоняє і поки козенята надумають пити доводиться гріти 2-3 рази. Краще купити соски.
Молоко я підігріла , козлик вже навчився тільки що ссати козу, (добре і це, щоб не був голодним),а козичка ще не навчилася ні пити з миски , ні ссати козу.Я мусіла напоїти зі спріца у рот. Я і палець мокрий в молоці у рот пхала, і мордочку молоком мастила . Ніяк козочка не хоче пити.Але вона енергійна. Козлика енергійніший - він старший на 10 хв. Завтра обо‘язково піду купляти пипку. Але переживаю, що навчиться з пипки пити , тоді не захоче зовсім з миски пити.На фото козлик ссе козу . Як я маю навчити діток пити з миски?
Вірно , соска козлятам природніше , ніж миска . Я ніколи не одобряю випойку з мисок … розумію , що баби так робили , бо соску купити не могли , ну а зараз яка проблема ? Купіть у нашей форумчанки , получите поштою і все завжди буде добре з козенятами . 🌞 Соски для выпойки козлят, кольца для кастрации и многое другое. Доставка любым перевозчиком, Украина
Я вже домовилася, має знайома привезти зі Львова . А на ті треба довго чекати на пересилку .Можливо закажу пізніше, якщо ті що замовила не підійдуть.
Мы родились!
Такие красивые, что я даже не расстроилась, что козлы!
Фото пол часа от роду
Мама Бони , папа Оскар

Козоводы, кому нужен козлик 87,5% ? С этим карантином, очень переживательно, вроде пока можно транспортировать…
Я на козий рынок выставлять побежала…
Вітаю з поповненням)
У Даши белая сопля появилась.
10 сообщений было перемещено в эту тему: Кормление козлят из соски или из миски?
Дуже гарні козенята, особливо дівчинка! Мамі багато молочка!
Дякую, Галинко! Молока ще мало дає, нині вранці надоїла пів літри. Чекаю! Може буде більше молока через декілька днів.
Буде обовязково, головне щоб козенята були ситі. Я завжди залишаю під козою, вони найкраще роздоять.
Вітаю! Я теж це вперше пережила місяць тому. Таке не забувається! Молочних рік!
Поздравляю всех с козодетками!
Девочки, о кормлении козлят совсем другой раздел! И не постите одни и те же фото по несколько раз, пожалуйста.