Дежурим окоты вместе, 2020

Вітаю! Нехай здорові ростуть, а мамочці побільше молока!Обовязково купіть соски, коли п"є з миски молоко попадає не в той відділ шлунку що треба, шукайте інформацію на форумі.

5 лайков

Поздравляю Алла, я пока еще роды своим не принимаю, не приходилось, опережают они меня, чувствуют наверное, что я трусиха :slightly_smiling_face:

1 лайк

Всех с козодетками, здоровья и молочка !
У Даши вчера фальшстарт был, в 16.00 сказала - всё, рожать буду… Были ритмичные подёргивания живота, схватка одна была, стояла на живот всё оглядывалась. В 18.00 поела и пошла спать :smiley: :upside_down_face:
Сегодня вроде не собирается , пока …

3 лайка

Белка сегодня 152 день, с вечера начала грести подстилку, вчера ела, сегодня с утра сено ноль, зерно отказ,яблочко съела. Ложится и сразу встает,гребет подстилку, вся дрожит и оборачивается назад. ой переживаю жутко, кручусь возле нее.

А Козя наша прохолостила :sleepy: На 159 день вечером подоила ее, теперь будем снова раздаивать :confused:

5 лайков

Молоко повинно бути теплим 42 градуси, тоді питимуть, воно дуже швидко схолоняє і поки козенята надумають пити доводиться гріти 2-3 рази. Краще купити соски.

6 лайков

Молоко я підігріла , козлик вже навчився тільки що ссати козу, (добре і це, щоб не був голодним),а козичка ще не навчилася ні пити з миски , ні ссати козу.Я мусіла напоїти зі спріца у рот. Я і палець мокрий в молоці у рот пхала, і мордочку молоком мастила . Ніяк козочка не хоче пити.Але вона енергійна. Козлика енергійніший - він старший на 10 хв. Завтра обо‘язково піду купляти пипку. Але переживаю, що навчиться з пипки пити , тоді не захоче зовсім з миски пити.На фото козлик ссе козу . Як я маю навчити діток пити з миски?

5 лайков

Вірно , соска козлятам природніше , ніж миска . Я ніколи не одобряю випойку з мисок … розумію , що баби так робили , бо соску купити не могли , ну а зараз яка проблема ? Купіть у нашей форумчанки , получите поштою і все завжди буде добре з козенятами . 🌞 Соски для выпойки козлят, кольца для кастрации и многое другое. Доставка любым перевозчиком, Украина

10 лайков

Я вже домовилася, має знайома привезти зі Львова . А на ті треба довго чекати на пересилку .Можливо закажу пізніше, якщо ті що замовила не підійдуть.

Мы родились!
Такие красивые, что я даже не расстроилась, что козлы!
Фото пол часа от роду

Мама Бони , папа Оскар
IMG_20200330_165728
Козоводы, кому нужен козлик 87,5% ? С этим карантином, очень переживательно, вроде пока можно транспортировать…
Я на козий рынок выставлять побежала…

37 лайков

Вітаю з поповненням)

1 лайк

У Даши белая сопля появилась. :hugs:

6 лайков

10 сообщений было перемещено в эту тему: Кормление козлят из соски или из миски?

Щиро дякую! Вже радію, що все відбулося благополучно. Ось вони , козочка і козлик.

18 лайков

Дякую! Я дуже переживала. Але це не так страшно , як я собі уявляла

17 лайков

Дуже гарні козенята, особливо дівчинка! Мамі багато молочка!

2 лайка

Дякую, Галинко! Молока ще мало дає, нині вранці надоїла пів літри. Чекаю! Може буде більше молока через декілька днів.

Буде обовязково, головне щоб козенята були ситі. Я завжди залишаю під козою, вони найкраще роздоять.

3 лайка

Вітаю! Я теж це вперше пережила місяць тому. Таке не забувається! Молочних рік!

1 лайк

Поздравляю всех с козодетками!:hugs::hugs::hugs:

1 лайк

Девочки, о кормлении козлят совсем другой раздел! И не постите одни и те же фото по несколько раз, пожалуйста.

1 лайк