Деревня в городе

Вітаю , Танюша , з козодітками ! Краля моя-твоя гарних дівчаток привела . А хто тато ? Тор ? І чиї такі длінновухі зайці у дворі скачуть ?

3 лайка

Дякую Ладочка за привітання. Тато мій Тор від Чіти і Любиного Тесея. А вуха від нубів повискакували. Принц же нуболаманч. І Чіта (мама Тора) теж 50% Ламанча. Але і гофра є. Так цікаво, у кожної по одному вухастику і по одному сусліку чи ельфіку. Вухасті білі з підпалом (будуть мабуть як Тор сірі), а короткоухі чорно-сірі, або чорно-коричневі. Вони коли разом граються-ганяють, то не розбереш де чіє дитинча.
А вчора і Ланочка окотилась - та ж історія.
Сьогорічний окот Лани мені зробив нерви на 12 годин, добре що напротязі дня а не вночі. Весь час вимагала моєї присутності, не відпускала, мекала, а десь о сьомій вечора вже почалися потуги, малеча шла не передніми ногами, а головою , коза кричала так що мабуть було чутно на весь Київ. Я вже вирішила, що потрібно буде втручатись, та поки бігала мити руки вона саменька справилась, а друга козочка вже йшла правельно.

Окотом Лани сезон закрито.

І по ітогу у нас 7 дівчат і 3 хлопця.

6 лайков
8 лайков

Привіт ! Стало мені цікаво - кого з козодівчат продала ? А кого вирішила собі залишити ?

2 лайка