Чупакабра?

В сусідки вночі ЩОСЬ задушило 8 міс.козення і кітну козу, яка мала за день-два родити. Слідів рваних ран немає, все ціле, органи намісці. Лише мокра шия з кількома укусами і вимя покушене- таке як молоко випило. Напало вночі. Собака за 3 метра прив’язана - ні звуку за ніч, не гавкнула навіть. Кури в сусідньому приміщенні - живі. Хліви деревяні, без фундаменту. А на другу ніч в сусіда через город набільші нутрії подушило, вирвавши сітку в клітці. Що це було таке, що подужало зророву козу і агресивну нутрію? Невже сімейство куниць справиться?

4 лайка

Може бути росомаха.

2 лайка

А хіба росомаха в нас водиться?

1 лайк

В Польше и Белоруси водится. Чем север Украины хуже? Животное кочевое, крепкое, крупное. Такая себе куница весом 10-20кг. Может завалить лося и волка, не то что козу и нутрию.

3 лайка

но почему собака не учуяла? или испугалась типа как волка?

2 лайка

Росомаха теперь уже у нас водится, так как идёт сильное обезлюживание…

3 лайка

В нас був цікавий випадок. Біля міського будинку культури часний будинок де мешкае вівчарка яка знаходиться за суцільним парканом.Коли тільки хтось з співробітників ходе по двору собака ніколи не пропусте щоб не обгавкати.Але був один день тиші…всього навсього приіхав пересувний цирк з невеликим медведем якого припнули на вулиці до виступівЗвук в собаки появився після відізду цирку.Так що собака не буде гавкати на того хто для нього станове небезпеку

7 лайков

Стільки таємничих історій про цю чупакабру і що саме цікаве, сьогодні вже такі технічні можливості, у звичайних сільських дворах стоять камери відеоспостереження (це вже доступна річ), але ніде не зафіксована ця чупакабра, або те, що випиває кров з тварин і т.д.

4 лайка

Так це тому , що є інші тварини , що розривають клітки з кролями … Мій кум пару років тому постраждав , зранку знайшов роздерті клітки та всіх кролів дохлих на городі , на куче . Позвав мене обдивитися клітки , побачила сліди зубів явно вузько - мордої собаки ( я так вирішила ) . Але коли кум знайшов в сітці лаз та на наступну ніч повісив петлю - то вранці ми побачили там мертвого здоровенного лиса кобеля . Але саме цікаве те , що участок мого кума з усіх сторін обжит іншими сусідами - аж 5 домів ! От звідки цей лис прийшов ?

9 лайков

Оце вам і чупакабра😁

1 лайк