Частные встречи форумчан

Ми знаєм один одного по фото , по публікаціям але іноди ми бачимось. Тож хочу вам показати як іноді відбуваються зустрічі. Такий собі фото-звіт.

8 лайков

@lina. @ @darij2

25 лайков

19 лайков

17 лайков

Хорошая тема, только надо под фото написать кто где ))) и по никам тоже.

11 лайков

21 лайк

Так згодна але чомусь мені пише що мовляв фото об’ємні і саме по цій причині у мене не получається вставити комент

1 лайк

@lina

26 лайков

@lina разом упаковуємо “малявочку”

4 лайка

30 лайков

18 лайков

дякую форумчанам за гостинність і щедрість їхної душі, шлях був важкий і чашка чаю або їжа для нас було дуже приємно і душа переповнювалась радістю що таки гостинні люди живуть у нашій Україні. Щедрість наших людей вражає, Слава Богу досі діє правило - НАГОДУЙ ПУТНИКА, це означає що ми не втратили свої душі і майбутне у нашої країни є.

29 лайков

24 лайка

Маиночка , дорогая ты моя :stuck_out_tongue_winking_eye: просила я же тебя фото не выставлять :disappointed_relieved:. Да девочки , очень рада была знакомству . И как говорила всегда рада видеть у себя . Жду !!!

12 лайков

Да, Мариночка, какое же увлекательное путешествие у нас получилось, спасибо💐

3 лайка

Ой какие телятки прикольненькие, Хотелка включилась))

5 лайков

Да-да…! И у меня включлась.) Уже давно о телочке думаю, а увидев этих красапеток вообще крышу снесло :slight_smile:

5 лайков

Они и правда, как куколки) Зацемкала бы)

А у хозяев обалденно обустроенный сарай! Даже со шкафчиками. И такой порядок во дворе. Мне аж стыдно. Такой еще бардачелло у меня после стройки.

3 лайка

Телятка гарнюні, в цапа (я так думаю, що то цап)) роги величезні. А конячка вагітна? Вперше бачу вагітну, зазвичай вже з лошам.

Тая на фото ми всі без вечірніх суконь і зачісок, реальні фото набагато цікавіші чим модельні. Тож не турбуйся з цього приводу.

4 лайка