АВМ запрошує фермерів на Секцію козівництва та вівчарства

3-го березня 2016 року в рамках ІХ Східноєвропейського молочного конгресу буде проводитись Секція українського козівництва та вівчарства.

Метою секції є знайомство з новітніми методами ведення козівництва та вівчарства в умовах інтенсифікації сільського господарства України. На даній події ви зможете ознайомитися з доповідями ключових фахівців у даній галузі, вивчити досвід іноземницх експертів. Також буде можливість зрозуміти аналітику ринків та продуктів для будування подальших стратегій розвитку і познайомитись з провідними фермерами України/

Програма секції
(ПРОГРАМА БУЛА ОНОВЛЕНА, див. нижче)

8.30 - 9.30 Ранкова кава. Зустріч учасників

  • Теорія і практика формування конкурентоспроможного молочного козівництва та вівчарства України в умовах євроінтеграції
    Туринський Василь

  • Вітчизняний та світовий ринок готових продуктів з козиного та овечого молока.Новинки та можливості
    Віталій Брик, директор представництва компанії Nielsen в Україні

  • Органічна сертифікація: перспективи розвитку серед виробників козиного та овечого молока Сергій Галашевський, Organic Standart

12.00-12.30 Перерва на каву. Відвідування спеціалізованої виставки з молочного скотарства

  • Інтенсивне козівництво в Україні. Сучасні проекти козиних ферм з власною переробкою молока
    Грінченко Юрій, DeLaval

  • Ветеринарні аспекти ввезення племінних порід овець та кіз
    Мар’ян Троцький

  • Особливості утримання племінних порід кіз та овець з точки зору інтенсифікації виробництва Тетяна Орловська, “Золота коза”

  • Племінна справа в Україні. Розведення зааненської та альпійської породи кіз
    Тарас Ложечка, «Добра ферма»

14.30-16.00 Обід. Відвідування спеціалізованої виставки з молочного скотарства

  • Племінне вівчарство Південно-Африканської Республіки. Можливості імплементації в Україні
    Представник Kasteel Whitedorper Stud*

  • Практичний досвід технологічного вівчарства в Україні. Перспективи росту виробництва баранини в Україні
    Представник Меріно-Україна*

  • Раціональна годівля кіз та овець для підвищення продуктивності.Розрахунок
    виробництва кормів в Україні, прийоми годівлі
    Сівов Юрій, КЦ АВМ*

*у процесі підтвердження

Секція буде проходити 3 березня в м. Київ, ВЦ “КиївЕкспоПлаза” вул. Салютна 2
Вхід на секцію вільний

Контактна особа:
Мельник Вадим
Телефон: +380 67 470 18 46
Електронна адреса: v.melnyk@dykun.com.ua

7 симпатий

Можно вопрос где и когда?

2 симпатии

Меня тоже интересует дата и место проведения. Спасибо.

2 симпатии

3 березня 2016 року, м. Київ ВЦ “КиївЕкспоПлаза” вул. Салютна 2

4 симпатии

Вадим, спасибо Вам огромное, за то, что сделали вход на секцию козоводства бесплатным :relaxed:

Скажите, нужно ли подавать заявку на участие по телефону или по почте, регистрироваться?

Или в свободном режиме без предварительной регистрации можно приезжать всем желающим?

6 симпатий

Попередньо заявку бажано подавати щоб ми розраховували кількість місць в залі.
Для проходження реєстрації телефонуйте за номером (067) 470-18-46 або надсилайте лист на електронну адресу v.melnyk@dykun.com.ua та вказати:
1 П.І.Б.
2 Контактні данні (тел., електронну адресу)
3 Назву ФГ (не обов’язково) та поголів’я
4 Розміщення (область, район, місто/село)

4 симпатии

Шановні колеги, форумчани, фермери та підприємці велике прохання за здалегідь зареєструватись на Секцію українського козівництва та вівчарства тому що 75% залу вже зайнято і кількість вільних місць зменшується. Телефонуйте будь ласка за номером (067) 470-18-46, (093) 111-06-70.

3 симпатии

Оновлена програма секції

(натисніть на зображення, щоб збільшити його)

2 симпатии

Шановні форумчани!
Остання тема секції по якій мав доповідати представник ФГ “Пілігрім” змінена на “Іноземні інвестиції в українське промислове козівництво та вівчарство” спікер Яна Музиченко представник Ради з питань експорту продовольства.

Як на Вашу думку, чи має місце така тема на даному заході?

@sailen, @kozamama и все, кто идет или кому интересен конспект и репортаж козоводческой секции, что скажете?

Я вообще иду с фотоаппаратом)))))))))))))

3 симпатии

Мне очень хочется пойти, но в будни не могу, я в няньках у меня внучка. Может кто будет на семинаре потом поделятся информацией.

1 симпатия

Постараюсь все отснять, записать и законспектировать))))))))))
Потом выложу))))))))

7 симпатий

Я в свою чергу також посприяю тому щоб оприлюднити інформацію яка буде викладена на секції, але живе спілкування воно і в Африці живе спілкування. До речі на секції буде представник по зв’язках з африканської Асоціації козівництва та вівчарства)

3 симпатии

Це дуже і дуже цікаво. Ми вже встановлюємо зв’язки з середніми фермами із США, а також розробляємо всі можливі (і неможливі) методи для того, щоб платформа була цікавою для спілкування і обміну знаннями людей із самих різних держав і територій.

Якщо випаде така можливість, запросіть. будь ласка, того представника на форум - задля розширення різносторонності та векторів розвитку цього портала.

До речі, ми розробляємо унікальні та безкоштовні продукти, які можуть зацікавити науковців. Наприклад, учора виклали в публічний доступ калькулятор з комолості, рогатості та гермафродитизму при спарюванні кіз. Це простенькі перши кроки, але є можливість розробити й більш складні калькулятори на основі ідей та наукових розробок. Якщо хтось хоче реалізувати таку можливість, ми відкриті до діалогу. Майте на увазі цю інформацію на всяк випадок, і дякую щиро за всі ваші зусилля організувати корисне спілкування в нашій непростій державі в ці непрості часи.

6 симпатий

Привет с Секции.

Мне понравилась организация мероприятия.

Есть интерес к козоводству с разных сторон (мы, козоводы, и так в теме)

Бизнес свежий и перспективный.

Мы сами формируем “МОДУ” на наш продукт в Украине.

Получится у всех, кто будет “не ждать, а сам двигать”.

Желаю успехов АВМ и козоводам.

8 симпатий

ООООчень все понравилось, побольше таких мероприятий бы…
Фото выложу позже.

8 симпатий

Уважаемые неуверенные в козьих темах !

Вся аналитика СЕКЦИИ - показатель растущего производства “КОЗЬЕГО” на всех континентах.

Украина, имеющая мировой запас чернозёма для ЭКОКУЛЬТУР, сейчас только деребанится, использование исключительных возможностей впереди.

Действуйте.

5 симпатий

Катя,здравствуйте.Будем ждать Ваши фото и коментарии обо всём увиденном и услышенном на секции.
Ну очень интересно)))) Сам хотел поехать,да не вышло,желею:scream:.

2 симпатии