Нубійці - кози які зразу мені сподобались по всім описам. Молочні, жирне молоко, вигляд, Козел не має Запаху! Просто красота. Хотіла 100 % але тоді як і зараз ціну не осилила+в козах не дуже сильно ще розбираюсь, страшно було загубити тварину. Бо читаючи форуми і статті в інтернеті з козами жити треба, щоб в них був повноцінний раціон, моціон і.т.д. В житті все простіше.
Так з бажання в мене появились Бруся і Добриня 50% нуби.
По результату можу сказати, козел молодець свою справу знає, але не агресивний під час гону, в утриманні проблем взагалі не має, живе у вольєрі з випасом на прив’язі іноді. Весною взагалі не мав запаху, восени бризкається + має запах мускатного горіху з коньяком.
Коза малою з голови в мене не злазила, вагітною була спокійна, родила і проявила високі материнські інстинкти( в порівняні з ламанчою Лізою та Мілкою) дуже турботлива в годуванні, кличе їх поїсти, коли десь козеня забігло шукає його та кличе, взагалі як квочка.
25% нубієчка - любить щоб її погладили, слухняна, криклива, з хорошим апетитом, активна, любопитна, вже мала першу охоту, кричала цілий день, хвіст пропелер, слиз, яскрава охота в неї.
Дочка Брусі-маленьке кролення вона 50%, ніжна гарна дівчинка, скаче на незгинаючихся лапках, тендітна дівчинка, активна дуже любопитна.
8 лайков