156 д .кітності кози ,кровянисті незначні виділення,більше ніяких признаків окоту немає,допоможіть розібратися

Допоможіть розібратися початківцю,сьогодні 155д.кітності кози ,але вже 5дн дуже маленькі бурі виділення,не дає себе послухати до вимені доторкнутися теж не дає ,ніяких признаків більше не видно,активна,їсть ,п’є все як завжди тільки не народжує чомусь

Народить ваша кізка. Кітна коза нелюбить, щоб її торкалися. Потерпіть трошечки, заспокойтеся і все владнається. Коза може народити і на 160 день. А вона у вас перший раз народжуватиме?

1 лайк

Поспостерігайте за нею ,якщо води не відійшли ,вона ще ходить ,чекайте .

Ні води не відійшли ,вона їсть ходить по вулиці

1 лайк

Це ї2 окіт у мене вона перша тому і не знаюся на цьому нічого ,аще ті виділення почалися оті переживаю

1 лайк

Не хвилюйтеся ,спостерігайте за нею ,на форумі багато є тем прочитайте.

Головне ,щоб їла та пила .Бажаю легкого окоту .

Леся, як ваша кізка?

А що з вимям? Набрате молоком? А дійочки? Я у мене в цьому році на 155окотилась коза. У вечері перед окотом я побачила що дійки наповнені і на ранок родилася наша Квіточка.

1 лайк

Без змін,вим’я не називається петля як була тільки якась тонесенька маленька слизь, і не хоче щоб до неї проявляли якусь увагу ну максимум по спинці погладити,дальше навтьоки

1 лайк

Не наливає вимячко,але доторкнутися не дає,жду

А Ви впевнені що вона кітна?

Добрий день ,пристебніть за нашийник ,рукою з правої сторони збоку ближче до вимені потрогайте ,буде відчуватися рух козеняти.Вимя може і після окоту налити.

Я вже ні в чому не впевнена,покрили 10 .10, ніяких виділень після того не бачила щоб перегулювала теж не було ознак,доїлася молока зменшила і було солоне,доїла мама каже що нічо не відчувала по животу,але вона теж не знається на цьому,запустили і тоді почалося за живіт не трогайте до вимені то взагалі не доторкайтеся бо втікає одразу,я от думаю,ну може ще на початку скинула ,не побачили,а вона одна могла бути тиха охота що теж не побачили всяке буває ,та чому вона себе послухати не дає?кажуть що можна навіть роздоїти кізочку що не окотилася ,а ця прямо в битися буде,лиш би її не чіпали

Я звичайно попробую але не впевнена що мені це вдасться,на вулиці я ще можу її сфотограф.чи зверху погладити ,а в стайні то зад в кут запихує ,впирається так що яїї і не потягну,вона вже сильніша за мене то нубійка,а була така няшка внуки її з усіх сторін тбліплювали,незнаю,як я їїзаораз буду насильно тягнути чи ще гірше не зроблю,чи вже просто чекати до 160дн ,а далі що?

Просто пристебніть за нашийник туго до стіни на карабін ,та прощупати зможете,якщо не кітна роздоїти можна ,звісно молока буде меньше ,чем після окоту ,але на траві добавить ,якщо будете доїти три рази на день,це процес довгенький але все вийде ,було в мене позаторік коза чомусь не покрилася ,була жирна ,думала що кітна строки пройшли ,але я її роздоїла ,на траві добавила,той рік спарувалася ,в цьому році народила дівчинку ,коза ця покупна в мене доросла ,вона тихушниця,пускала в тому році 2 раза під того самого цапа,що і раніше ,все вийшло ,чоловік хотів вже зарізати ,якщо не покрилася б,так за два роки в нас тільки в цьому році окотилися , спостерігайте.Коза вагітна мала здоровий живіт,а народила одну кізку сама ,все добре.Бажаю Вам з кізонькою ,щоб все було добре

Теж тікала не давала себе торкнутися ,але ,я впертіше ніж вона ,прощупала взимку ,рух був ,козеня було ,хвіст обхвативувся ,і вим’я набрала вона більше після окоту.Не втрачайте надії .

Ця коза у Вас ,хоча б раз народжувала ?

Я не втрачаю надію ,йду боротися з козою,відпишуся що з того вийшло,дякую за поради

1 лайк