100% AN козлики-красені різних ліній. Київщина

золотые слова! У меня сей час сарай под завязку, времени на обслуживание пока хватает - не пасемся. А начнется выпвс - даже не знаю как я буду сама справляться со всеми делами! Это я к чему - все равно хожу по страничкам, любуюсь на козлятушек, иногда ну ТААК к душе кто-то припадает! Потом вспоминаю, что если будут девочки от моих камерушек - себе ж надо оставлять, а еще надумалась от Моники и Таллера козлика себе на племя оставить, если суслик будет, как в прошлом году. Планов громадье! А дальше читаем Оленкин пост выше :grinning: :thinking:

14 лайков

Добрий день ! Напишить , будь ласка , в приват ваш номер тел. Хочу придбати козочку .

4 лайка

:joy::joy::joy:От я все це розумцю, тому й притримуюсь ) Але вони такі всі гарнюні.

3 лайка

Свіжі фотки ДРИМБИ. І пасеться, і маму смокче - рай!

На останньому фото ДРИМБА з сестрою Джигою

15 лайков

Цікаве ім’я. А чому Дримба?
У нас говорилося “худа, як дримба”. Невже вона худюща, чи може вона співає? І названа в честь музикального інструмента.

4 лайка

У нас не кажуть про худу як дримбу)
Одна крутилась навколо себе а інша дивно співала. От і назвали Дзига і ДРИМБА(

6 лайков

Наша Пухнатка (Нічний Вітер) вже потрошку вчиться літати)

а ще вона дружить з кішкою Фрау Сарай. Кішка дуже любить її вилизувати.
Таємниця цієї любові розкривається просто - вона єдина п’є з соски і дуууууже обливається. І ось тут кішка приходить на порятунок)

22 лайка

Кізочки поки не продаються. В продажу є лише 100% AN козлики.

Кізоньки знов у продажу. Покупці таки доїхали до нас, але вибрали малявок, яким по 2 тижні і яких ще і в продаж не виставляли. В гарні руки поїхали. Хай ростуть і радують.
А двомісячні ДРИМБА і ПУХНАТКА (Нічний вітер) не дуже рвуться з дому) зрештою, кавалер для них є… Трави на пасовиську вистачить… А по продуктивності мають бути ще кращі за мам, бо тато у них казковий)

7 лайков

ПУХНАТКА і ДРИМБА продані в чудові руки! Поїхали в новий дім! Хай усе у них буде добре і хай радують нових власників!
В продажу залишилися лише козлики - і 100% і один 94% - онук нашої чудової Бембі. Днями оновлю оголошення!

23 лайка

Онук Бембі знятий з продажу! Скоро переїде в новий гарем до нашої колеги-форумчанки!
Хай їй гарних і молочних дівчаток надарує!

13 лайков

Вихору вже 3 місяці. Тепер він ходить, як і його тато, у хвартушку)
Досі під мамкою. Рослий, активний…
Нагадаю, і тато і мама приїхали до нас з Батьово. Обоє мають плямистий окрас, який і буде вже цієї осені роздавати Вихор.

А це батьки
temp6
temp7

16 лайков

Маємо діток Вітра,дуже перспективні дівочки,вимячки під ними в три місяці гарненькі ,вуха супер,якраз линяють,плямисті,енергійні.

це ще півтора місяця назад.Обезрожені Катею @Veterin всі наші козенята в цьому році,велике—велике спасибі,ні одна шишечка не вилізла. :100:якості.

17 лайков

Дякую за хороші слова про нашого татка-Вітра! Ваші малявки справді супер!
У мене на продаж від нього двоє 100% AN від Квасолі Вихор (Адріан, Батьово) та від Болеро Мармур (Катя @Veterin). Один справжній мене, а інший балуваний красунчик)

28 лайков

Ох, и красавцы расписные! Хороших ручек!

4 лайка

Эта тема была автоматически закрыта спустя 93 дня. В ней больше нельзя отвечать.