Продається два козлика 50% ламанчо-нубійських біля Білої Церкви Київськоїх

Продам два козлики 50% нубійської ,50% заано-ламанчівської крові.Родилися 8 квітня 2018.Мама первістка з гарним вименем і добрим молоком/доїлася з 7 місяцїв,запустилася в три місяці кітності/.

Козлики ширококості,м"язисті,обидва дуже гарні,гладкошерстні,з 00 все в порядку,будуть гарними поліпшувачами для Ваших кізок по молоку,по висоті ніг і по бабках.А окрас в

довговухого гарний,а світлий ламанчуля взагалі меланжевий,що раз темніший і по ньому лунних плямочок що раз більше і ніби бризги шампанського розходяться,я що день більше його люблю,буде дуже гарний ламанча і вушка хоч і ельфики,але гарні.Звичайно якщо хтось дасть їм шанс без претензій на високу породність.Батько той самий,що у всіх моїх об"явах.

Вим"я 17.10.2017 в 10 місяців.Кізочок таких 4, я по рогах і вим"ю їх розпізнавала.Зараз вони скидають шерсть після зими і родів.Будуть продаватися і кізочки,тому що плани одні,а здоров"я за зиму не добавилося,мушу здаватися. Це фото липневе мого минулорічного стада Мої кізочки грудневі від цього козла великі,вим"ячка гарні,костисті,високоногі,виглядають з надією на перспективу.Одна тільки для прикладу нам 3 місяці.
Думаю і козлики будуть перспективні. Знаходжуся в Великополовецькому Київської Сквирського ,15 км від Білої Церкви.Тел. 098 086 1422 Вера.Дзвоніть,питайте,пишіть сюди, в лічку і можна вайбер.Ціни від 1500,торги можливі.Готова до діалогу,торгуйтеся кому треба.

14 лайков

Ціна козликів по 1000 гр.гарно підросли.Ламанчик міняється по окрасу по днях і все кращий.Гарний меланж кофе молоко-молоко кофе і плям що раз більше.Родилися 8 квітня на Великдень.Якщо хтось ще шукає,поспішіть.Бо вже йдуть на шашлик .

3 лайка

Сколько времени на подумать?

Дивлячись,що надумаєте.Наприклад до 1 червня.Ви пишете,задаєте питання і пропадаєте.В мене є ще такі,що і не виставляла.Останні родилися 28 квітня.Перший 19 грудня.Вибрати є з чого

Це так просто подивитися.А б"ється з самим молодшим козликом бежевим моя Дюймовочка кілограмова,хто знає,я писала про неї /1.100 родилася на Великдень/ в місяць 6.500//,активна аж занадто і тільки починає гулятися з козами,а то її друзі коти і собаки,яких вона лупить на повному серйозі і за вуха тягає. :smile::hahaha:

7 лайков

А деж Дюймовочка? Цікаво побачити її.

1 лайк

Ота що вуха розлітаються гніденька б"ється з ламанчиком бежевим.

11 лайков

Ой, як вона виросла! :heart_eyes:

2 лайка

Як незаслужено залишаються в стороні деякі дітки.А ми вже здорово виросли і стали гарні .Другого не вловила в кадр через залицяльника з порваними шкарпетками.Завтра попробую виправити ситуацію. А козлик заслужено чекає кращої долі.:heartbeat:

9 лайков

Бежевий і середній на другому фото діти однієї мами з цієї об"яви.І чому нас ніхто не вибирає,а ми вже готові до роботи,ще місяць і будемо повноцінними парувальниками.

6 лайков

image

Лежачий зліва вже оприділився з нареченою,яка рядом з ним.Другий через загорожу просить маму,щоб визволила,а вона і рада,що він окремо.

6 лайков

Очень красивый козлик, удивляюсь, что не продается.

2 лайка

Да, козлик красень, все при ньому… Думаю, що більшість покупців відлякує наявність ріг… але коли козлика правильно виховати і він адекватний то і роги не заважатимуть…За них можна козла водити замість ошейника (знаю з власного досвіду):grin:

1 лайк

Это 50%,ну очень нравится мне,а 75% холенный,я восхищаюсь ими,не знаю неужели уже все набрали по самое никуда.И торги любые приветствуются и зерном согласна.Ну если нет,то нет,я не обижаюсь ,у каждого свое видение проблем.Вижу от Зои пост,да рога еще можно убрать после семи-восьми месяцев.Ну не созрела я еще до 65 лет обезроживать,меня тошнит от мысли самой,я мясо ,правильнее котлеты с первого в этом сезоне уже ела с удовольствием первый раз в жизни.Думаю,как рассержусь,то когда то зарезать сумею еще.А шо.:joy:Вот еще 28 июня родились,просто показываю,согласна по 500 гр отдать,красивые,бежевые,мама с очень неплохим молоком,будет хорошей козочкой,пока их кормит,потому что доилась девичьим молоком с семи месяцев почти до конца,пока я поняла,что она таки покрыта.

. .

9 лайков

А маленькие бегают в стаде уже,рыженькие с пятнышками,такие разбитные,даю дополнительно по поллитра утром и вечером,чтобы маму не зассали совсем.По 500 гр отдам,если кто хочет в зиму иметь готового производителя,у них 50% нубийской крови.

2 лайка

Козлики еще в продаже,красивые,мамки хорошие,отселены из стада за недостойное поведение, мамок запускаю два раза в день,почти опустошают,едят все,

2 лайка

Козлики в надії,що таки знайдуть свої гареми.Маленькі також гарно підросли
http://forum.kozovod.com/t/obmen-i-prodazha-kozlikov-malchikov-po-chisto-simvolicheskoj-czene-2018/17315/226--

1 лайк

Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.