Нажаль більш досвідчені форумчани вважають що ці міркування це бажання неможливого та ймовірно я якимось чином або лізу в особисті справи, або демотивую автора теми
Взагалі то дійсно саме так може бути сприйняте. Я сам такий собі “нонконформіст” та вже кілька разів втратив гроші та час малюючи захмарні перспективи та красиві картинки в своїй уяві. І це навчило мене не відкидати свої бажання, а прораховувати їх майже до дрібниць. І мріяв майже про те саме. Щоб на моїй землі жили якісь люди, які були б в захваті від своєї праці а я займався б лише продажами продукції та всі були щасливі не від отриманих грошей, а від процесу. Навіть майже таку саму тему робив.
Все правильно, я именно об этом и говорю. Нужно с чего-то начать, отправная точка. Потом у нас для того форум и есть, чтобы обсудить, дать советы, может быть найти желающих, и уточнить правила. Если человек не гибкий и не может адаптировать правила под реальность — это еще хуже. Я говорю о том, что нужно с чего-то начать. Ответить на элементарные вопросы которые напрашиваются сами по себе. Например, где я буду жить? Мне что с палаткой ехать? Где воду набрать. Где туалет. Где электричество. На данный момент неизвестно вообще ничего. «Есть земля. Приезжайте, разберемся» — это вообще не вариант.
Не хочу показаться грубым, но успех от неуспеха как раз отличает то, что просто попи…деть ни к чему не приводит; чтобы был результат нужно напрячься и проделать работу.
Ні, він неодноразово просить спочатку телефонувати.
Ну да, конечно, нужно перечислить всё добро, которое нажито, с фото и координатами, чтобы бригада “Ух!” приехала и вывезла всё у одинокого человека. Мы не в Австралии живём.
Вот это то, чем мы с вами тут и занимаемся, пока он коз пасёт да сыр варит.
А почему нет наплыва желающих - это не удивительно. Чтобы жить там - нужна здоровая мужская сила. А она сейчас где? В армии. Или около того. Кто уже на земле окопался как хотел - сидит, пока не разбомбят. После этого не очень хочется снова начинать с нуля, не имея гарантий, что туда тоже не прилетит. Никто не хочет лезть ни во что долгосрочное.
Читаю і інколи стає неприємно. Людина дала об`яву, а тут вчинили якісь розборки, наче школяру на екзамені. Вибачте, але Анатолій доросла освічена людина, вважаю, не варто переінакшувати все на свій лад. Як вважав за потрібне, так і написав.
Он написал, а мы выразили свое мнение. Если автор не хочет обсуждения, то так и нужно написать: просьба не обсуждать мою задумку, даю объявление только для поиска тех, кто хочет откликнуться и попробовать. А то ж мы не знаем, что критиковать не нужно.
це не два напрямки а можливість досягнути успіху разом з людьми зацікавленими в результаті ( результат це не прибуток а повноцінна екологічна продукція котра приносить льдям здоров’я а не робить придатком до аптеки і ця продукція має бути затребована). для серйозних прорахунків і виходу на конкретний бізнесплан це утопія бо дуже багато варіантів і неточностей. В такому випадку варто витрачати енергію на пошуки зацікавлених людей.
обговореня пропозиції завжди варто проводити з зацікавленими людьми, а гола критика це звичайна білітристика.
Хто зацікавлений той телефонує і виясняє умови співпраці, проживання і напрямки роботи згідно інтересів кваліфікації і можливостей.
Чудова сила Інтернета за тиждень уже з’явився хлопчина з Херсонщини і взявся за наповнення “Кошика натуральних продуктів”. Обдумують пропозицію два брата з Маріуполя котрі маютьдосвід роботи з зеленню в теплицях. так що процес пішов.