З новим 2023 роком любі друзі!

Добігає кінця 2022 рік.
Він був і є дуже важким для всіх нас.

Прямо зараз, коли пишу ці слова вітання, над моїм будинком летять ракети і шахіди, чутно вибухи, а телеграм та вайберканали повідомляють про неймовірну кількість ракет та безпілотників, що летять нищити наші міста, нашу інфраструктуру та мирних людей…

Любі наші козоводи та гості форуму, попри все що відбувається зараз, вітаю всіх з наступаючим Новим роком!

Цей рік був дуже важким для нашої України, але всі ми показали, які ми незламні, мужні, як ми допомагаємо один одному і нашим хлопцям, які оберігають наш спокій.
Всім бажаємо міцного здоров’я і мирного неба ПЕРЕМОГА буде за нами! :yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart:

Дякуємо всім, хто підтримує Україну, хто з нами!

Хай Новий рік 2023 принесе ПЕРЕМОГУ, мир, багато добра, сил та наснаги.

Віримо що наступного року ми подолаємо всі труднощі на шляху до Перемоги та будемо жити в мирній і вільній Україні!

32 лайка

Доброго вечора, любі друзі! Через 15 годин відсутності електроенергії ми знову можем користуватись всіма благами цивілізації. Щира подяка нашим енергетикам!
Дійсно в темряві починаєш цінувати світло, в холоді - тепло.
А під час війни теплі хвилини спілкування!

Просто кількахвилинний телефонний дзвінок, коротеньке повідомлення " Привіт, як справи," Що нового, "Ви як там, Тримаймося! "Все добре, ми живі. " Все ОК. " І на душі тепло і спокійно!
Радісно коли щовечора бачу зелений вогник в профілі моїх друзів. Знаю, хтось без світла, тепла, хтось за кілька десятків кілометрів від лінії бойових дій під обстрілами, хтось під обстрілами в окопах , а хтось в глибокій окупації. А замерехтів зелений вогник, значить все добре.

Хочу побажати , щоб в Новому році в кожній оселі було світло та тепло, затишно та спокійно, щоб кожен з вас мав можливість спілкуватись зі своіми рідними , друзями під мирним небом! Обіймаю всіх! Тримаймося!

19 лайков

6 лайков

8 лайков

Зло має бути покарано !
З Переможним 2023 роком , Україно !
Тримаємося та Перемагаємо ! :ukraine: :ukraine: :ukraine:

10 лайков