З новим 2024 роком!

Дорогі друзі!
Завершується дуже важкий 2023 рік… Рік, що був сповнений величезних втрат, болю, сліз…… але всі ми віримо в те, що старий рік й справді забере з собою все погане і непотрібне, а новий обов’язково подарує те, про що мріють усі люди і нарешті здоровий глузд переможе!

Ми віримо у це, скільки б болю та розчарувань нам не довелося пережити.
Ми віримо, що прийдешній рік, обов’язково буде Щасливим… Переможним! Коли ми разом - ми величезна сила, коли у нас усіх одне бажання миру та спокою у країні і одна мета ПЕРЕМОГА - вони обовʼязково збудуться!
Ми з вами живемо у дуже складні часи, але попри все хочу побажати кожному з вас не втратити своєї людяності, щирості, душевного тепла, вміння любити і бачити красу навколо.
Добро завжди перемагає зло, а світло обов’язково виведе із темряви! Але дуже важливо, щоб світло було всередині кожного з нас :purple_heart:

Всіх вітаю з прийдешнім Новим роком!
Добра, світла, тепла та злагоди в новому році - кожній домівці! Нашим дітям - радісних посмішок! Щастя- кожній людині!
Процвітання! Миру! Захисту! Нехай всі Вищі Сили оберігають кожного з вас, кожного українця! Кожного воїна! Велика подяка всім нашим захистникам за їх мужність, стійкість, за ту місію, яку вони виконують, забезпечуючи для нас МИРНЕ НЕБО! Дякуємо! ! Кожен з них для нас Герой!
Молимося за НИХ! Допомагаємо!
:yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart::yellow_heart::blue_heart:
З Новим 2024 роком!

28 лайков