Тренінг "Написання проектів. Фонди ЄС"

ссылка в фейсбуке

Подробности

с 20 октября до 21 октября
С 10:00 20 октября до 16:30 21 октября

Ще у 2016 році Міністерство економіки і торгівлі України створило офіційний портал координації міжнародної допомоги Україні. Відвідавши цей портал, ви дізнаєтеся, що нашій країні вже виділена сума понад 12 млрд доларів для реалізації проектів різної спрямованості. Причому ці ресурси отримують у розпорядження не чиновники, а організації, які написали і висунули на конкурси якісні проекти, за допомогою яких вони вирішують проблеми у конкретних сферах. Іншими словами - будь-яка організація може розраховувати на отримання фінансування. Зрозуміло, в рамках готовності такої організації працювати із міжнародною допомогою - про найпоширеніші помилки і стереотипи читайте у статті випускника CEASC Сергія Голубєва.

8 лайков

Не тільки організації отримають гранти. Якщо це МСП, або КооП, або кластер, ви маєте змогу отримати фінансову допомогу.

Доречі держава може профінансувати доїльні апарати, є багато програм підтримки ОСГ або Сок, або ФГ. Як що є бажання, отримати допомогу, на фінансування будівлі, часткове відшкодування техники, можу трохи проконсультувати.

Ми не одні :slight_smile:

13 лайков

Наташа,здравствуйте!Был бы очень благодарен за консультацию в вопросе-реконструкции и достройки жилья

реконструкции и достройки жилья ? или ферм … программа по фермам … по жилью есть программа “будывництво на селі”

2 лайка

Добрый вечер, Наталья. Подскажите пожалуйста, куда можно обратиться по поводу помощи от государства на строительство фермы и покупки доильного аппарата?

1 лайк

Департамент агропромислового розвитку

4 лайка

Доброго дня Наталія, ми з чоловіком потребуємо допомоги в написанні проектів та залученні грантів на реконструкцію корівника, придбання сироварного цеху тощо. Якщо наразі є такі проекти просимо допомогти. Дякуємо.

2 лайка

0679630270 наталья . наберіть мене , після 18 зручно до 21

1 лайк

Добрий день Наталіє.
Дякую що відповіли. Сьогодні зателефоную.

0679630270 наберите я проконсультирую