соплі у козлика

Звернула увагу, що козлик сопливить. Спочатку вирішила ,що це глисти. Підкажіть хтось зіштовхувався з проблемою,що після їжі у козенятка течуть соплі з носа?

можливо глисти, можливо бактерії, або пильний корм. В будь якому випадку слизова оболонка носа виділяє слиз на якесь поразнення.

Краще за все взяти мазок на бакпосів з антибіотикограмою, та здати в лабораторію, одноразові пробірочки продаються в аптеці. Після цього можно назначити лікування. Всі інші рекомендаціі - пальцем в небо.

5 лайков

Стосовно рекомендацій, зателефонувала я Катерині ветерін і ось вона вислухавши мене і задавши декілька питань, одразу виявила проблему. Катюша мені порадила подивитись йому у ротика бо скоріш за все у козлика проблема з ньобом, так би мовити вовча паща. Я залізла малому у рота і дійсно, як сказала Катюша у мого козлика дійсно ньобо раздвоене і тому їжа текла у нього з носа.
Дякую Катюша за професійну пораду.

5 лайков

@ VeterinЕкатеринаВетеринар.
Дякую , дуже дякую за пораду. Я вже готова була бігти, робити аналізи і витрачати гроші на лікування. Але Катюша мене зупинила, все ретельно розпитала і дала дійсно важливу пораду, що мовляв спочатку подивись ротика у козлика а вже потім подумаємо про аналізи і т.д. Дякую Катюша , що зберегла мої гроші бо я вже готова була починати лікувати незрозуміло від чого і витратила б кошти на повітря.

2 лайка