Собака не стає на ногу

Добрий день. У нас така проблема - собака не стає на праву задню ногу. Німецька вівчарка йому 1 рік і 2 тижні, вага в 10 міс. 44 кг. Такий стан на протязі 10 днів. Їсть дуже погано і тільки добреньке, весь час сумний. Від прогулянок не відмовляється, бігає добре, здається, що на всіх ногах, але потім знову тримає її піднятою. Спочатку я думала він щось загнав, так як перед цим різали скло і може десь знайшов скляночку, але я нічого не бачу. При надавлюванні на різні частини ноги веде себе нормально. Припухлості немає ніде. Буду дуже вдячна за допомогу.

кліщів не знімали з собаки?

Ні кліщів не було.

А какой рост у собаки? Можете его сфотографировать сидя?

Зріст не знаю, високий і крупний, коли він сидить і я поряд з ним навпрясядки, то він мабуть вищий за мене . Мій зріст 163.

Фото сидя надо чтобы посмотреть ротацию бедра

1 лайк

Я бы поставила вопрос иначе - от клещей собаку обрабатывали? Вы могли клеща и не заметить.

1 лайк

Нужно рентген делать и скорее всего анализы.
У знакомой похожая проблема сейчас. УЗИ показало разрыв связок,предстоит операция на следующей неделе.
Также ранее у другой собаки хромота оказалась симптомом при проблемах с почками.

Хромота еще есть одним из симптомов эрлихиоза, который переносят иксодовые клещи, аналогично бабезиозу, и сейчас он очень распостранен.

2 лайка

Від кліщів на зиму не обробляли. Дуже дякую всім за відповіді. Постараємо відвезти в лікарню.

2 лайка

Маленький звіт. В лікарню ми не їздили так як собаці покращало. Давала кальцій з вітамінами, трішки желатин. З кожним днем після прийому кальцію йому ставало все краще. Зараз вже бігає, не шкандибає, грається і гарно їсть. Всім дякую. Тему можна закрити.

3 лайка