Перший сир, яким я розпочала цей рік є аналог італійського сиру Качотта з моїми авторськими доробками.
На смак дуже м’який, по консистенції еластичний, ніжний з неперевершеним смаком вершків напівтвердий сир. Особливого шарму в смаку додає спеціально обсмажений пажитник, який нагадує смак кави і горіхів, також скоринка сиру яка оброблена меленою кавою та шоколадом. Все дуже гармонійно поєднується в сирі і принесе неперевершене задоволення для любителів ніжних вершкових смаків.
Витримка - молодий.
Ціна 30 грн / 100 грамів.
Відправляю новою поштою.
Радомишль - доставка в центр міста.
Петропавловська Борщагівка - кожні вихідні .
Цей сир взагалі не потребує ніякої реклами, він всім відомий, його всі коштували, але він не втрачає своєї популярності багато десятиліть. Особливість саме мого сиру є те, що він зроблений із козиного молока, що робить його дещо інакшим.
Я роблю цей сир на замовлення, щоб він був на Вашому столі найсвіжішим.
( Мінімальне замовлення 500 грамів. Ціна 30 грн-100 грам.)
А мы с мужем и дочкой сегодня дегустировали сыры Юли
Вкуснотища неимоверная!
Валере моему очень понравился Канестрато, Качиотта с пажитником, Звенигородский, белперы в травах… сказал что твоему мужу очень повезло - такие сыры иметь на столе
Юля, пусть у тебя ручки твои золотые никогда не болят, пусть муж носит на руах во всех смыслах а еще вдохновения нескончаемого тебе в новом сырном сезоне и крепкого здоровья!