Зараз період окотів. Чи є в групі козоводи з Львівщини? Шукаю для свого господарства козенят . Лише сьогодні зареєструвалася і ще не розібралася повністю, де і що шукати. Можливо є ті, які мають чи будуть мати козенят -дівчаток в надлишку в свому господарстві, то пропонуйте, розгляну ваші пропозиції.
Тут є тема #kozij-rynok , там є з кого вибрати )
Зі Львівщини нас пан Іван @Bald ,в нього красивущі кози, та пані Галина @1707antik в неї наче також мають бути козенятка.
Будуть козенята, але ще треба трохи зачекати, нарощувати поголів’я не планую, буду пробувати прилаштовувати. Події буду відображати на своїй сторінці “А ми кози що в містах живемо”
А де саме Ви мешкаєте на Львівщині.
Дякую , буду дивитися
10 км від Львова. Яворівський район
Біля Яворова є ще козовод, в нього зааненська порода, то теж пан Іван @Bald може підказати до кого звернутися
Дякую! Буду спостерігати за новинами
Свєта, перестаньте мене паном називати, що я Вам такого зробив? Ми ж уже породичалися, а Ви мене паном обзиваєте
В селі Когути Яворівського району має невеличку ферму Андрій Маланчак @malan, у нього зараз багато козенят на любий смак, але тут на форумі він з’являється не часто, якщо хочете, можу дати номер мобільного.
Так, буду вам вдячна за номер тел. Андрія. Ще скажіть, чи з вами також можна поспілкуватися по тел.
Звичайно, що можна, напишу номер мобільного Андрія і свій в приватному повідомленні.
От і зрозумій Львів’ян, називаєш паном- що поганого зробив? Не називаєш, не поважаєш
Я виключно з поваги до Вас (як до родича )
Дякую,що відгукнулись сюди у тему.
Нареготалася дякую за позитивні емоції, пани і пані)
Лише вчора говорили, а сьогодні
вже є
Та воно і смішно і не смішно одночасно. То дуже різко відчувається при зміні місця проживання коли навчалася у Києві то була жЄнЬньщіна у 17 років, а як у Львові то пані
Галина, а козенята хлопчики цікавлять?
Світлана, мене коментарі насмішили. Аж ніяк не звернення. Мене колись за 15 секунд назвали і дєвушкой, і тетенькой), майже одночасно.
Ні, цього року хочу придбати лише козички
А звідки ви є? Забула вас запитати
Винники , з вікна бачу кільцеву дорогу Львова.