Козенята 75% карликові. Львів.

Локація Львів. Всі додаткові фото в приват. Шукають найкращі ручки Козенята(75% карликові,25% коротковуха) від батьків Камерунська, Нігерійський тип, Помісна коротковуха коза. Козлик і козочка народжені в двійні [21. 01.23] 21.01.23р. вага в два місяці і 10 днів, у козочки 12 кг, козлика 14 кг. Вакциновані вже від сказу, вакциною Biocan R, бо пасемося в лісі, для наших козочок це необхідність. Генетично рогаті, знерожені термокаутером. Мама першокотка, покрита в два роки, має зручне, м’яке вим’я, зручні дійки,струйки широкі. Ніколи нічим не хворіла, апетит прекрасний, дітки на другий день від народження вже пробували листочки їсти, пеньки та мохи, апетит теж мають чудовий. Ростуть під козою.
Їх бабця по мамі з довгою лактацією давала чотири літри за першим окозом, за другим 5,5 на піку, 4 л весь наступний період. Не на соковитих кормах (звісно ніякого пійла в раціоні).
Прабабця (камерунка100%) по татовій лінії має шикарні: вим’я, кріплення та жирність молока. Доїти легко, струйки широкі. Козенята привчені до випасу, сіно,гілки,зерно їдять добре. За тиждень перейдемо на соску. Козлик вже активно заграє до старших ярочок. Дітки дуже ручні та лагідні.
Тільки для форумчан дійсно зацікавлених в цих козенятах і в хороші умови утримання, приємна! ціна буде обговорюватися індивідуально в приват.

13 лайков

Вим’я мами.

20 лайков

Дітки вже як бочечки. Пасуться дуже добре. Кора,гілки травичка,зерносуміш,молоко… завтра зважу малят,бо на руках вже відчутно важчі стали.

2 лайка

Эта тема была автоматически закрыта через 60 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.